Jump to content

DreamHack Open: Immortals neočekivani šampioni


Recommended Posts

unnamed

Uprkos predviđanjima, brazilski tim Immortals je osvojio Dreamhack ZOWIE Open 2016 Counter Strike: Global Offensive turnir, pobedivši u finalu domaći tim i favorite Ninjas in Pyjamas sa 2-0.

Immortals su na turnir došli kao pretendenti na solidan plasman. Njihova grupna faza nije pokazala baš neku impresivnu igru, tako da niko nije očekivao rezultat koji su postigli. Prvi susret su izgubili od SK Gaminga, ali su posle toga dobili i ENCE i SK Gaming u revanšu. U polufinalu su u gustom mešu dobili GODSENT sa 2-1, i osigurali mesto u finalu. Ninjas in Pyjamas su ukrali polufinalni meč od Astralisa, 16-14, u odlučujućoj mapi, i obezbedili sebi mesto u finalu.

Cashe je bila prva mapa u velikom finalu. Immortals je prvo poluvreme završio sa rezultatom 9-6, zahvaljujući najvećim delom NiPovim nepoštovanjem brazilskog odreda. Immortals su dobili pištolj rundu u drugom poluvremenu i sa vetrom u leđima zatvorili mapu sa 16-10.

Na drugoj mapi finala, Mirage, Ninjas in Pyjamas su nastavili sa neubedljivom igrom, dok je Immortals nošen pobedom na prvoj mapi, nastavio sa osvajanjem rundi, koja je dovela do 12-3 u korist brazilaca na kraju prvog poluvremena.  Immortals su zatim osvojili pištolj rundu u drugom poluvremenu i Ninjas in Pyjamas su bili primorani da traže tajm aut. Posle taktičke pauze, domaćin je uspeo da veže masivnih osam rundi, ali to nije bilo dovoljno, jer su suviše zaostajali. 16-3 je bio finalni rezultat mape, i Immortals su osvojili ovaj šampionat.

Zanimljivo je reći da je ovo prvi oficijelni meč između ova dva tima, koji se do sada nikada nisu susreli u takmičenjima.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...