Jump to content

Scarlett i FeaR novi članovi Dead Pixels


Recommended Posts

Dead Pixels

Sasha “Scarlett” Hostyn i Richard “FeaR” Au najnoviji su članovi StarCraft 2 tima u okviru eSports organizacije Dead Pixels. Marta ove godine Dead Pixels su morali da se rastanu sa svojim najboljim StarCraft igračem, Korejcem Patience, koji je dobio ponudu koja se ne može odbiti iz tima Afreeca Freecs, čiji je sada član.

U timu su ostali FanTaSy i Majestic, ali je bilo potrebno popuniti rupu koja je ostala iza odlaska Patiencea. Sasha “Scarlett” Hostyn predstavlja najbolje moguće pojačanje koje je tim mogao da nađe u ovom trenutku. Nakon raspada tima Acer, Scarlett je neko vreme bila bez tima, a u međuvremenu je i otputovala za Koreju kako bi podigla svoj nivo veštine do maksimuma. Tokom čitave svoje karijere važi za jednog od najboljih Zergova na svetu. Osvojila je titule na 2012 Battle.net North American Championship, MLG GameOn Invitational i 2014 Red Bull Battle Grounds: North America, a tu su i konstante završnice u top 4 na mnogim velikim turnirima tokom čitave karijere.

Scarlett planira da nastavi da živi i trenira u Južnoj Koreji, i naravno da se takmiči na Koreja ladderu i igra korejske turnire. U ovom izuzetno zahtevnom cilju sponzorstvo novog tima će joj svakako pomoći.

Drugo pojačanje je Nemac Richard “FeaR” Au. Ovaj mladi Protoss igrač ima svega 16 godina, tako da je karijera tek pred njim. Fear za sada nije imao previše uspeha u karijeri, ali konstantno trenira i učestvuje na svim mogućim otvorenim on-line turnirima gde postiže solidne rezultate, tako da su u timu Dead Pixels prepoznali trud i talenat ovog momka i žele da ga podrže u daljem razvoju.

Marc Stiebe, direktor Dead Pixels eSportsa, kaže da su nakon par meseci tišine konačno srećni da se vrate ozbiljnije na StarCraft 2 scenu, jer smatraju da je u pitanju jedna od najizazovnijih i najzabavnijih igara trenutno, i da žele da podrže razvoj scene koliko to god mogu.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...