Jump to content

ONOG 2016 Circuit Feature #3


kruko

Recommended Posts

ONOG 2016 Hearthstone

Noćas se nastavlja ONOG 2016 Hearthstone Circuit. U pitanju je veliki Hearthstone takmičarski ciklus koji traje tokom čitave godine, a koji organizuju One Nation of Gamers u saradnji i pod sponzorstvom kompanija GEICO i Alienware.

Ovaj tur se sastoji od 10 otvorenih i 5 “featured” turnira. Otvoreni turniri su dostupni svima za učešće i svaki ima nagradni fond od 1000 dolara, dok su 5 featured turnira rezervisani za poznate Hearthstone zvezde koje su pozvane da na njima učestvuju i svaki od njih ima nagradni fon od 5,500 dolara. Na kraju ciklusa, kada se odigraju svi turniri, na osnovu rezultata i sakupljenih poena najbolji igrači će igrati na završnom turniru u okviru PAX Prime septembra ove godine. Pobednici svih Feature turnira imaju direktan plasman na završni turnir.

Danas startuje treće izdanje “feature” turnira. Šestoro pro igrača je podeljeno u dve grupe. Najpre se večeras igra grupa A u kojoj se nalaze Justsaiyan,TerranceM, Chakki i Phonetap, dok je sutra na programu grupa B gde su StrifeCro, Th3Rat, Chessdude i Shoop. Najboljih dvoje iz obeju grupa igraće polufinala i finale u nedelju.

Sve mečeve možete gledati uživo naredna 3 dana, sa početkom od 00:00 po našem vremenu, na kanalu www.twitch.tv/onenationofgamers, gde će vam domaćini biti ThatsAdmirable i TJ”Azumoqt” Sanders

Nagrade na turniru biće raspoređene na sledeći način:

1st: $3,000, PAX Qualification
2nd: $1,500, 16 GEICO Points
3rd-4th: $750, 10 GEICO Points
5th-6th: 5 GEICO Points
7th-8th: 4 GEICO Points

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...