Jump to content

Orange napustio Team Archon


kruko

Recommended Posts

orange-news-1

Jon “Orange” Westberg, švedski Hearthstone pro igrač, danas je i zvanično napustio redove tima Archon, u kome je i započeo svoju profesionalnu karijeru i za koji je igrao prethodnih 15 meseci.Orange je na svetsku Hearthstone pozornicu ušao velikim koracima, osvojivši premijer događaje IEM Katowice 2015 i Seat Story Cup III, što mu je brzo obezbedilo pozive na druge velike Hearthstone događaje i mesto u jednom od tada najboljih Hearthstone sastava, u Amazovom timu Archon.Orange je poslednji u nizu pro igrača koji su napustili Archon, nakon što je prošle jeseni otišao Xixo, a zatim i Firebat početkom ove godine.

Orange je u izjavi za Dailydot rekao da je do razlaza došlo sporazumno i prijateljski, da Archon i on jednostavno imaju drugačije poglede na budućnost i da će zato svako krenuti svojim putem. Radi se najverovatnije o tome da se Archon sve više udaljava od eSporta kao organizacija, i da se više fokusira na strimovanje i pravljenje sadržaja. Poret pomenutih Hearthstone igrača, Archon je nedavno raskinuo ugovor i sa svojim Dota 2 timom, dok su sa druge strane, strimerke “Valkyrae” i “Mira” već neko vreme članovi Archona i žive u Archon timskoj kući u Las Vegasu, a tu su još i strimeri poput Shakarez, Cryaotic, DeerNadia i naravno Amaza, koji se u Hearthstoneu i proslavio kao popularni strimer.

Team Archon još uvek nije dao zvanične izjave po ovom pitanju i o budućnosti tima.

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...