Milos Kovacevic Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 (edited) Zdravo svima, Updatom na novi wot, stari jove mod pack mi je pregazen. Pokusao sam da instaliram razne modove ali nijedan se nije primenio u igrici. Moze li pomoc oko ovoga? Da li je neko uspeo da igra sa nekim modom i kako? Hvala unapred. Edited June 2, 2016 by Milos Kovacevic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 37 minutes ago, Milos Kovacevic said: Zdravo svima, Updatom na novi wot, stari jove mod pack mi je pregazen. Pokusao sam da instaliram razne modove ali nijedan se nije primenio u igrici. Moze li pomoc oko ovoga? Da li je neko uspeo da igra sa nekim modom i kako? Hvala unapred. Sad sam bas gledao, meni sve radi ok iako u sustini ne koristim vise modove, mnogo mi ovo sareno. Imaj u vidu da moras da instaliras novu verziju moda rucno, konkretno za 9.15 Jove sam ja malopre probao ovaj odavde http://worldof-tanks.com/wp-content/uploads/2016/d/JovesModPack_0.9.15_v26.3_Extended.exe i radi sve kako treba. Probao sam i Quickybaby xvm mod, sve isto sljaka bez problema. Proveri da li ti je u World_of_tanks\res_mods ubacen i folder 0.9.15 posle instalacije moda. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Kovacevic Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 Sto je najgore, u folderu World_of_tanks\res_mods postoji folder 0.9.15 koji je prazan, nema nista. Sve sto instaliram se na igrici ne primeni. Ne znam u cemu je caka? Ima li negde jovemod pack ali koji nije extended? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 (edited) Ako ti je 0.9.15 folder u res_mods prazan onda sigurno nece raditi nista jer odatle on mora da vuce. Probaj da obrises sve foldere u res_mods (edit: samo ne smes da obrises sam res_mods folder, bez njega igra nece raditi) pa onda instaliraj na "cisto" moralo bi da radi. A sto se ovog Jove tice ja vidim samo za taj extended, moguce da se jos nije pojavila druga verzija, zapravo ne znam ni u cemu je razlika. Ako ti znas u cemu je razlika ovaj instaler za Jove nudi da odaberes opcije koje ces instalirati pa odcekiraj one koje ti ne trebaju. Edited June 2, 2016 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Kovacevic Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 @Zwerko: Hvala ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts