Jump to content

Stigao patch 5.0.1 za Hearthstone


kruko

Recommended Posts

Hearthstone patch

Bez prethodne najave, večeras je stigao prvi patch za Hearthstone nakon izlaska Whispers of the Old Gods ekspanzije, ukoliko ne računamo hotfixeve koji su se pojavili par puta tokom maja, kako bi sredili neke hitne probleme.

Patch nam donosi pre svega ispravku gomile bagova na koje je zajednica ukazivala prethodnih nedelja, a koji bi sa ovim patchom trebalo da budu sređeni. U zvaničnim beleškama patcha, navodi se i koji su bagovi u pitanju.

Scaled Nightmare, jedna od najbagovitijih karata nove ekspanzije, bi sada trebalo da radi normalno i kako treba. Čet prozorčići će se sada pojavljivati i kada vi odgovarate na poruke, sitan bag, ali nešto što je jako iritiralo igrače, naviknute da vide svoju poruku poslatu. Shifter Zerus više neće praviti problem kada se transformiše u miniona sa “Choose one” mehanikom. Vizuelni bug sa kartom Evolve kada je odigrate dok je na tabli minion sa Divine Shieldom ili Tauntom je uklonjen. Redemption sada ispravno vraća C’Thun a sa 1 HP, a ne sa punim Healthom. Anomalus je dobio blago stišavanje njegovih zvučnih efekata. I na kraju, određene situacije u Tavern Brawlu, koje su dovodile do zaleđivanja igre, sada bi trebalo da više ne prave problem.

Ove gore navedene ispravke deo su zvaniče “patch notes” liste ispravki, ali znamo da Hearthstone pečevi često donose i gomilu stealth promena, koje nisu zvanično zavedene, već ih igrači otkriju u narednih par dana, tako da ćemo sigurno još po koju stvar dodati ovoj listi gore. Ovaj patch je trenutno dostupan samo za desktop računare (PC/Mac), dok bi igrači na mobilnim uređajima apdejt trebalo da očekuju sutra.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...