Jump to content

Ratsmah negoduje zbog arena statistike


kruko

Recommended Posts

Ratsmah

Poznati Hearthstone Arena strimer i član TempoStorma, Ratsmah, čini se nije baš sasvim svoj poslednjih nedelja i sve ga ređe viđamo i kako strimuje, a najnovijom “dramom” na Hearthstone sceni ponovo je skrenuo pažnju na sebe, na ne baš najbolji način.

Hearthstone Redditor sexting_shakespeare već mesecima vodi veoma detaljnu i preciznu statistiku arena rezultata svih manje i više poznatih Arena igrača na Hearthstone sceni. Jedini uslov da se igrači nađu u njegovoj bazi jeste da strimuju svoje arena runove kako bi on imao izvor rezultata za unos u tabele. Ova statisika je veoma interesanta i bogata podacima, te svako ko voli da igra Arenu u Hearthstoneu će je sasvim sigurno naći zanimljivom. Google dokument sa ovim podacima možete naći klikom na ovaj link.

Kako su svi podaci koje sexting_shakespeare unosi u svoj tabele javno dostupni, on ima pravo da potpuno nezavisno i bez ičije dozvole vodi ovu statistiku. Međutim, Ratsmah, nezadovoljan svojim razultatima u poslednje vreme, za koje smatra da “nisu odraz njegovog umeća igranja Arene”, tražio je od kreatora tabela da u potpunosti resetuje sve njegove rezultate unete u dokument i da krene sa svežim praćenjem. Kako bi ovo praktično značilo dirigovanje statistike, što bi umanjilo njenu vrednost, sexting_shakespeare je to odbio da uradi. Ratsmah je onda prvo tražio da ga ukloni potpuno iz ove statistike, ali je ubrzo shvatio da to nikom ne može da zabrani, pa je pokušao drugim metodama. Najpre je brisao VOD-ove sa Twitcha (preko kojih sexting_shakespeare prati rezultate svih igrača), a zatim je uključio “subscribers only” mod za VOD-ove, što znači da samo oni koji su pretplaćeni na kanal mogu da ih gledaju.

Pošto sexting_shakespeare više nije u mogućnost da pregleda vodove, a zbog vremenskih zona i obaveza ne može da gleda njegov strim uživo, više neće pratiti Ratsmahovu statistiku, ali će ostaviti njegovu stranicu u dokumentu gde će svi  moći da vide o čemu se radi (skinšot na kraju naše vesti).

Ratsmah je u svojim počecima bio poprilično popularan Arena igrač kod Hearthstone fanova, publika ga je volela i kao skromnu personu i kao dobrog arena igrača od koga se moglo puno naučiti, što mu je donelo veliku gledanost njegovog strima, kao i članstvo u renomiranom Hearthstone timu TempoStorm, gde redovno piše članke i snima vodiče. Ipak, čini se da ga “slava” udara u glavu, jer u poslednje vreme prolazi kroz česte promene raspoloženja i nestabilnosti, pa se nadamo da je u pitanju samo trenutna teška faza i da će je prevazići.

(klik na sliku da biste je uvećali)

Ratsmah arena statistika

Procitajte na sajtu

Edited by kruko

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...