TheBiggyBoy Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Sredinom ovog meseca, tačnije 19og maja je izašla igra YouTubers Life. Radi se o simulaciji YouTuberskog života. Snimate za svoj kanal, idete na razne dogadjaje vezane za vaš kanal, itd... Je l' ju je neko igrao ili bar gledao neki video vezan za ovu igru? Ako jeste, kakvi su vam utisci o njoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Ja sam nešto video da je PewDiePie igrao, ne znam ni kako, jer ga ne pratim - ne čudi me da postoji takva igra jer je to sad trend. Nisam detaljnije ispitivao ali na prvu loptu mi deluje kao kratkotrajna zabava bez puno dubine, možda grešim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Ako može da postoji Pro Gamer Manager, ne čudi me ovo xD Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBiggyBoy Posted May 30, 2016 Author Report Share Posted May 30, 2016 (edited) Ja je igrao pa zato pitam. Posto sam imao priliku da je igram bukvalno jedno vece, deluje zanimljivo. Ali po meni ima veliki minus iz razloga sto nema Multiplay. Pitao sam na steamu medju diskusijama i dobio sam odgovor da planiraju nesto povodom MP-a ali se nece jos fokusirati na to sto je po meni debilozno... ovo bi bas i trebalo da bude MP jer je na YouTubeu bitan community... Edited May 30, 2016 by TheBiggyBoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Pogledao malo. To je tycoon igra, u tome ne želiš multiplayer ako ne želiš da osediš posle jedne sesije. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBiggyBoy Posted May 30, 2016 Author Report Share Posted May 30, 2016 Ali treba uvesti MP u ovu igru :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Treba uvesti MP u igru (nisam je video niti znam kako izgleda) samo iz razloga da mozemo da ubijemo youtubere poput PieDie :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 eh, kao da se on nalazi u toj igri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBiggyBoy Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Da, u igri se ne nalaze ovi poznati YouTuberi. To su odmah rekli da nece biti kad im je neko postavio pitanje... Ali da imam mogucnost da menjam nesto u igri, izmislio bih neke jake youtubere koji bi podsecali na njih i ubacio bih MP definitivno... A realno oni su sve zivo menjali u igri kako ne bi imali problema sa copyright-om... menjali su imena PlayStation konzolama, menjali Ime XBoxu, a i onim ostalim konzolama tima GameBoy, PSP itd... Cak su i za ime izbegli copyright jer YouTuber je "zanimanje". Da su stavili samo YouTube, e tad bi imali problem za Google-om jer su zastitili to ime... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Valjda možeš da moduješ fajlove igre? Staviš PDP-a i gurneš ga niz stepenice MUAHAHAHAHA Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts