Jump to content

The Deck Gauntlet 2.0


kruko

Recommended Posts

The Deck Gauntlet Logo

Nakon što je prošlog meseca streaming platforma stream.me organizovala svoj prvi invitacioni Hearthstone turnir pod imenom The Deck Gauntlet, ovog vikenda nam se vraćaju sa drugom edicijom ovog zanimljivog turnira. Baš kao i prošlog puta, događaj će imati timsku formu, 16 poznatih eSports Hearthstone sastava ukrstiće koplja u single elimination bracketu.

Timovi se sastoje od po dvoje igrača, i takođe će, baš kao i prošlog puta, biti jednog “tajnog” pravila, odnosno obrata čiji je cilj da malo začini takmičenje. Na prošlom izdanju turnira, taj twist je bio to što su igrači pred sam turnir saznali da sve svoje deckove menjaju sa kolegom iz tima, i igraju tako do kraja turnira. Ovo je nagradilo one timove čiji su igrači imali isti lajnap špilova, ali je solidno otežalo stvari timovima gde su se igrači pripremali sa drugačijim setom špilova. Videćemo kakvo nas zanimljivo pravilo čeka u ovoj ediciji turnira.

Nagradni fond za ovo izdanje turnira je povećan za hiljadu dolara, pa sada iznosi 5,000 dolara, od čega pobedničkom timu ide 2,500, drugoplasiranom 1,500 dolara, dok će timovi koji su ispali u polufinalu dobiti po 500 dolara. Turnir počinje danas od 18h, a možete ga pratiti uživo na ovom kanalu – www.stream.me/deckgauntlet , gde će vam domaćin biti TJ Sanders sa gostima.

Ispod možete videti parove prvog kola:

SK Gaming vs GamersLeague
Complexity vs Fade2Karma
Archon vs SALTBOYS
Tempo Storm vs Team Preparation
Celestial vs Dignitas
TeamLiquid vs ANOX
Na`Vi vs Virtus.pro
Cloud9 vs Hearthlytics

The Deck Gauntlet 2

 

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...