Jump to content

Hearthstone CN vs EU #3 2016


kruko

Recommended Posts

Kina vs Evropa

Danas je startovao treći po redu duel najboljih kineskih i evropskih Hearthstone igrača koji organizuje kompanija NetEase, zvanični Blizzardov predstavnik na kineskom tlu. Ideja serije ovih događaja je nastala kao podsticaj kineskim Hearthstone igračima, koje bije glas da su jedan od najslabijih regiona u svetu, kada je u pitanju profesionalna Hearthstone scena.

Kako je ovaj serijal stekao popularnost, tako su i ulozi sa svakim novim turnirom porasli. Na prvom zvaničnom Kina protiv Evrope duelu, sva četvorica prvoplasiranih bili su Evropljani (RDU, Savjz, Lifecoach i Beherit). Ovaj turnir je bio u onlajn formatu i evropski igrači su zaradili po 2000 dolara svaki, dok su Kinezi, koji su zauzeli donjih 8 mesta, uzeli po 800 dolara.

Već druga instanca u ovom serijalu je ponela dosta ozbiljniji ton. Pomenuta kompanija NetEase je uzela stvar u svoje ruke i napravila pravi spektal na kinsekoj sceni. Održane su kvalifikacije za oba regiona i najboljih 16 igrača(po osam iz Evrope i Kine) otputovalo je u Hangzhou u Kini, gde su se uživo u studiju NetEase kroz dva dana takmičenja borili za nagradni fond od 52 000 dolara. Ali to nije bilo sve, jer su kineski igrači imali i dodatan motiv – ukoliko bi kineski igrač osvojio turnir, kao dodatnu nagradu dobio bi i Ferrari CaliforniaT! Nažalost po kineske igrače, titulu je uzeo proslavljeni Kolento, koji je u finalu dobio Grka Hawkeye, dok su u polufinalu ispali favoriti domaće publike, TiddlerCelestial i SleepyShaman.

No, sada je treća sreća i treća šansa za kineske igrače da se pokažu, budu bolji od evropljana i konačno osvoje taj Ferrari. Nagradni fond za treće izadnje Kina protiv Evrope turnira je oko 44 000 evra, i naravno Ferrari CaliforniaT za pobednika, ukoliko on bude bio iz Kine. Kao što možete videti na slikama ispod, na turnir je pozvan sam crème de la crème evropskih Hearthstone igrača, koji će se boriti sa 8 najboljih kineskih igrača. Igrači su podeljeni u 4 grupe sa po 4 igrača, odakle će po najboljih dvoje ići u plej-of. Igra se bo5 conquest format sa 1 banom.

Ceo događaj se održava u Yuanshen Sports Centre Stadium u Šangaju, a vi ga možete pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/neotvbaoxue, gde će vam domaćini biti DTwo i Firebat.

Evropa igrači Kina igrači

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...