Omniscient Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Pozdrav drugari, Pošto znam da je ovo podosta cenjen forum, gde se nalaze dosta dobri ljudi, Želeo bih iz dobre namere da Vas uputim na privatni server verzije 3.3.5a ( WOTLK ) ekspanzija. Na serveru smo jedan momak iz Srbije i ja in-game podrška, i server je nov. Potreban je rast populacije, stoga vas pozivam da uđete i oprobate se malo, da zajedno pojačamo prisustvo Balkanaca na serveru. Mašina je stabilna, lag-free, nema padanja itd. Ukoliko mi administracija servera dozvoljava, okačiću i adresu web-stranice: www.sunwell-wow.com Ako, pak, mislite da je ovo vid reklamacije, i da je pritom zabranjeno, uklonite link. Hvala unapred drugari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Vid reklamacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 Neka WoWovci procene dal' je ovo reklama ili zapravo korisna stvar (a polu-reklama) pa da znamo da li da brišemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omniscient Posted May 25, 2016 Author Report Share Posted May 25, 2016 Ja samo pozivam domaće igrače da nam se pridruže u igri. Zato sam naglasio da se skine link ukoliko smatrate da je vid reklamacije, a da se topic opet ostavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Sunwell, taman sam se ponadao tbc kad ono djoka :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omniscient Posted May 28, 2016 Author Report Share Posted May 28, 2016 (edited) Pa skini wotlk, pa nam se pridruži :D Edit: Dozvoljen je character transfer ( lvl, gold, rare itemi, profesije ) Edited May 28, 2016 by Omniscient Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts