unknwn Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Imam čudan problem, radio sam neku dokumentaciju i kada otvorim dokument sve izgleda ok. Međutim, kada pustim dokument na štampu, izađu mi sranja sa pomenutom greškom i kada se vratim iz štampe na dokument, ostaju na njemu. Kada prevučem tekst, vidi se da je osenčen tu gde je problem. HALPJedino nestandardno što je rađeno je ubacivanje polja za upisivanje podataka kroz dizajn mod u developer tabu, ali ta polja se ne nalaze pod ovim tačkama koje prave probleme. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Ja sam imao sličan problem sa referenciranim formulama takođe i izbacuje mi Error čim ga odnesem na štampu u kopirnicu ili bilo gde drugde. Jedino rešenje na koje sam ja naišao jeste da unlinkuješ ta referencirana polja sa komandom ctrl+shift+f9 i probaš opet. Meni je pomoglo, probaj :) Edited April 7, 2016 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts