Junkie Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Na gajbi imam 1 prikljucak za kablovsku.Treba mi u jos 2 sobe, klasican kabal nije opcija, posto su instalacije u zidu i vlasnik ne bi da razjebavamo sve zbog toga.1)Imam po gajbi svuda razvucen utp kabal ..jel bi mogao preko njega nekako?2)Druga opcija je kad bi tamo gde imam prikljucak mogao na neki wireless da prikljucim i onda u tv receiverJel ima neko info za neko resenje koje radi? u televizorima su smart kartice za dekodiranje digitalne televizije. HDMI mi ne igra ulogu, jer ne bi 1 kanal da streamujem, nego bas menjam normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 niko nista? :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) zašto ne splituješ koaksijalni kabl na izlazu iz zida i onda razvučeš kablove do soba kao što si razvukao UTP? nije elegantno rešenje ali deluje kao opcija sa najmanje zajebancije.takođe, postoji i ovo ali opet zahteva spliter na početku: http://www.dipolnet.com/baluns_for_tv_over_utp_signal_tv-lan_2_pcs__R94200.htm Edited April 3, 2016 by Doca 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 doco ljubi te brat za link :)nisam ja razvlacio kablove, kad je renovirana neke 2007 je tip kroz zidove provlacio utp u svaku sobu, pa imao ruter centralno.. sad sa wifi-jem je to lolocoaster.a ne mogu da razvlacim kad nece vlasnici da im idu kablovi po zidovima.. gajba bukvalno nema 1 kabal da se vidi odakle ide, lan,svetla,itd , tako da ih kapiram jbg.uzecu spliter i ovo sa linka mi resava stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts