salejemaster Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Pozdrav ljudi, ima li neko iskustva sa firmom LeadGenius bio sam se prijavio za neki online posao kao Researcher i sutra treba da imam intervju pa me zanima da li je neko radi vec s njima i ima li nekakvih saveta i informacija, navodno ako je sudeci po linkedinu puno Srba se bavi ovim poslom u toj firmi...hvala za info :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Ради мој другар годину и по дана, напредовао је двапут за то време и сад има плату око $700. Раде и две другарице из основне, које нису сам врх интелигенције, тако да посао, осим што је психички напоран, вероватно није тежак.А моје лично искуство - први онај асесмент ми је прошао одмах, у року од пар сати су ми дали да закажем интервју. Били су пребукирани, па сам на интервју чекао месец и по дана. Онда сам и ту покидао, добио обавештење да сам запослен од 16. марта, добио формулар у коме бирам смену у којој ћу да радим и слободне дане. И требало је за пар дана да добијем уговор и НДА да потпишем. Пар дана иза су ми само јавили као "Е, УСТВАРИ НИСТЕ ПРОШЛИ", ја писао овој жени из ХРа, с којом сам комуницирао као да ли је грешка у питању, она као "није, можете да аплицирате поново за три месеца". Ја као "втф, шта се десило, јесам нешту урадио погрешно?!" И дан данас нисам добио конкретан одговор, али, наравно, јако им је драго за моје интересовање и за три месеца ће бити више него срећни да поново процесуирају моју апликацију. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 14, 2016 Author Report Share Posted March 14, 2016 Мени је заправо било нешто доста слично. Прво сам се пријавио и после једно месец дана ми јаве као супер прошао си али замрзнутно нам је запошљавање до фебруара па ћемо ти онда тада јавити шта се дешава (то је било типа пре 6 месеци) и сад пре неки дан ми стигне мејл као закажи онлине интервју...ја заборавио да сам се уопште био пријавио....тако да им је организација очигледно на нивоу :/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Не знам шта да ти кажем, аплицирај за NCR. ЧД Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weezy Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 (edited) . Edited March 15, 2016 by Weezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 I koliko placaju tih 10 leadova jel se zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weezy Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) . Edited March 15, 2016 by Weezy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Opa, neko iz firme cinkario? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 AHA PRC SAD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts