bugiardo87 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 me like it :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 (edited) Stigao je i Y'Shaarj, meni je nekako meh, dosadan je efekat, očekivao sam nešto mnogo više kul. Sa njim je stigla i ova Harbingerka, tutor karta za Star Bogove u suštini. Edited March 31, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Lol a bio sam ubedjen da nece biti tutor karata... Dobro, ovo sad postaje zanimljivo : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Bez naravno : D Jashar deluje kao losija verzija Varijana : ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted March 31, 2016 Popular Post Report Share Posted March 31, 2016 (edited) Edited March 31, 2016 by Johnn1e 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 Nije prvoaprilska karta, Firebat otkrio sinoć :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Cemu jos murloka sad ako ce Murkeye biti banovan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 (edited) Zapravo dobra Shaman karta PogChamp Praktično bolja verzija onog Knight of the Wild, jer radi i dok vam je u deku, za razliku od KotW Edited April 1, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 1, 2016 Author Report Share Posted April 1, 2016 Malo je random, ali je karta preodlična. Yeti statsi i value efekat. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 (edited) Recombobulator na steroidima Edited April 1, 2016 by re1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Bas mi se svidja! Nego sta se dogadja ako se ovaj baci na miniona od 10mane? Stvara se random 10mana cost minion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Negde sam procitao da se ne desava nista jer ne postoji 11 mana minion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 Ako se ložite na statistiku, zanimljiva tabela.Prosečni ishodi za Master of Evolution Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Znaci ne bacati na 7 mana minione ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 Deluje da jeste tako, ali vara, zato što dobiješ najveći kvalitet miniona upravo na tom prelazu :DKod 8 mana miniona je sve suvi kvalitet :DTirion, Ragnaros, Grommash, Al'Akir, Rhonin, Crhomaggus, a u Wildu su tu i Foe Reaper, Sneed's Old Shredder, Kel'Thuzad, pa čak i Force-Tank Max ili Ironbark su odličan ishod. Plus ove nove karte koje dolaze. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Upravo ovo sto savke kaze, suv value se dobija na tom prelazu. Nego je l' ce biti moguce dobiti nax/gvg miniona u standardu ako bacimo mastera? Po ovome sto napisa gore, nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 Ne, svi rng efekti u Standardu rade u okviru Standard karata. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Ma odlicne su obe karte, steta sto su obe samanove : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 (edited) Edited April 3, 2016 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 jel cu moci da kraftujem karte iz avantura iz kojih nemam kupljen ni jedan wing? imam jedan wing nexa i nista od ostalih Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Karte mogu da se kraftuju samo ako ih prvo poseduješ, odnosno otključaš, tako što ih osvojiš u avanturama.Osim Naxxa koji izlazi iz prodaje uskoro, pa jednom kada više ne bude mogao da se kupi, možeš da kraftuješ Naxx karte i bez da imaš avanturu. 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 tnx, to me zanimalo :Dpretpostavio sam da cu moci samo naxx karte sad, koje mi najvise i trebaju za warlocka ;c Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 hm, pametno. nije mi jasno sto se nisam setio toga, ili jesam?ustekano je dosta, bogovi arene su bili milostivi prema meni ovih nedelja Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts