Jump to content

SteelSerise Sensei

Exuzor

Recommended Posts

Nasao sam na e-bay(iz USA,nije iz kine) SteelSeries sensei [Raw] mis-a,ali koliko vidim pise da je iz nekog razloga resertifikovan,odnosno vracen fabrici da se popravi ili slicno...Da li mislite da bih to bilo isplativo da ga kupim jer kosta ukupno sa sve USPS postarinom oko 4700 RSD.Obicno kod nas kosta duplo vise u ovom trenutku i ko zna kakvog kvaliteta.Evo link-a: http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-Sensei-RAW-Rubberized-Black-Laser-Gaming-Mouse-/111927430073?hash=item1a0f650bb9:g:VuwAAOSwxp9W2~kC

Ma imam para i sad za nov,ali mi se ne daju bas 9000(radije invetiram 100$ na forex-u iako ih izgubim :D) za misa(4500 je vec prihvatljivo),a igram cs go 5 dana i nista vise ne igram niti volim igrice i smatram da gubim vreme i odvratno se osecam kad ga ovako trosim :P,ali eto svideo mi se mis na izgled,prelep je,a i cs go igram sa drugovima u neko sobodno vreme.Takodje za posao ce mi dobro doci precizan mis,radim nesto u vezi projektovanja elektronskih sema i izrade stampanih plocica.Mada sam mislio ako neko ima slicnog iskustva sa takvom kupovinom jer prodavac sa e-bay ima poprilicno odlicne ocene sa oko dvesta i nesto hiljada transakcija,99.3% pozitivnih iskustva.Dakle,mis je vracen proizvodjacu odnosno fabrici i popravljen i ponovo otkupljen po znatno nizoj ceni pa bih sad ja da kupim takav mis :D

Nemoj Sensei. Ljusti mu se farba s vremenom, jako je los softver za apdejtovanje i generalno steelseries je - nece ti trajati ni do kraja garancije.

edit: sad tek provalio da pricas o Raw verziji, ali svejedno moja preporuka je da se zaobilazi SS jer jako lose kablove koriste u svemu sto prave

Edited by 3LANCER

la estrella de la muerte

ne znam odakle ti to,moj sensei osim te farbe koja mu se skinula radi odlicno,kabli je znatno kvalitetniji u odnosu na rivala kog trenutno koristim i nema teoreteske sanse da tu bude nekog problema,rivala koristim jer imam manju saku pa mi je zgodniji ali je kabli na njemu znatno tanji i pre cu sa njim imati problema u buducnosti...

Ja imam obican sensei, to da mu se ljusti farba to jeste, ali eo za 2,3 god koliko ga imam, nemam ni 1 problem, to oko kabla je samo fama.. Zowie i SS su danas najbolji miseve za igre.Razer pokusava da ih prati, donekle je uspeo sa DeathAdderom.. :)

Edited by ksa