dNte Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 1. BenQ XL 2410T Uzet u PCPracticu, prvi vlasnik, drzan u nepusackoj prostoriji, menjam pre svega za Full HD 32 Inch LG/Samsung >2014 uz moju doplatu.Za prodaju kontakt preko PM.2. iPhone 5s 64gb, star godinu dana, stanje 9.5/10, od prvog dana folije i futrole, full pakovanje- 350e3. Xperia Z1C, star godinu dana, kupljen u Brižu, stanje 9/10(lajsnje izlizane na par mesta izuzev toga u super stanju), mat folija, telefon i punjac - 140e4. Xperia M, poslovni telefon, stanje 8/10(bez udaraca ili ostecenjea ali izlizan na 3-4 mesta) - 50e5. Kompovi:Updateujem specifikacije kad dodjem kuci.Sve se moze proveriti i testirati kod mene, bez zamena ako nije tako naznaceno( znaci samo monitor za TV uz moju doplatu ), slanje jedino preko PostExpress-a. Sve informacije na PM infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 9, 2016 Author Report Share Posted February 9, 2016 Z1C - 130eXperia M - 5000din infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 sto si presto kantere "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Ako je od neke pomoći, i ja sam skoro pazario očuvanu Xperiu M, i za te pare je super kupovina, eto :-DApdejtuj kompove ;-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts