Longleyy Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Heroes of The Storm je dobio veliki patch u kome je stigao prvi od najavljenih novih heroja – čarobnica Li-Ming. Igrači koji su je već nabavili kažu da je vrlo dobar izbor za igrače koji preferiraju burst heroje, a o njenim magijama smo nedavno detaljnije pisali. Kao što je uvek slučaj sa novim herojima, njena […]The post HoTS: Stigla je Li-Ming i počinje Lunar Festival appeared first on KlanRUR. [url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 Džoana za 4k zlata je kul kupovina za one koji je nemaju.Ali ono što sam primetio je da lagano spuštaju cene svim herojima koji se zapravo nalaze kao deo HotS starter packa - možda sam mnogo pametan i to su ljudi već odavno zaključili, ali svi kojima su do sada snizili cene (zagara, džejna, džoana, lili) su u starter packu. Tu je još i Zeratul, možda je on sledeći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Sonya je u starter packu, ne Jovanka. Inace, Johanna je moj omiljeni tenk. Ja mislim da oni smanjuju cene herojima koji su dobri za pocetnike, ne po lakoci, nego generalno oni koji ce im pomoci da shvate igru, prioritete, nacin igranja svake klase.. Tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 iju, pomešao sam - sve vreme mislim na sonju (!) a ne na džoanu - pomešah imena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts