Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Elem,prodajem WoW account.Main se nalazi na Sylvanas serveru.Link http://www.maskedarmory.com/anonymous-wow-armory-profile-320571.html 

Na accu se nalaze jos 4 chara lvl 100.Na Sylvanas serveru su huntard ilvl 703 i DK ilvl 680.Na Draenor(horda) serveru su DK i Druid oba oko 680 ilvl.PvP nije igran tako da nijedan char nema pvp gear.Ima dosta Hierloom item-a.

Jedino sto nesto vredi su gold i neki rare mount-i.Na Sylvanas-u trenutno ima 430k,a na Draenoru 740k.Spomenucu neke rare mounte:

-sva 3 Primordial Diehorna iz MoP-a,rare drop od Zala Trollova.

-raptor i macak iz NOVOG Zul'Gurub-a

-Astral Cloud Serpent,Elegon rare mount

-sva 3 boss dropa iz Dragon Soul-a(2 drake-a od Deathwing-a i Experimant 12-B)

-Drake of the south Wind-Al'Akir mount

-Fiery Warhorse-Karazhan mount

-Flametalon of Alysrazor

-Grey Riding Camel-rare mount iz ulduma

-Invincible-LK mount

-Mimiron's Head-Yogg mount

-Onyxian Drake-Ony mount

-Pureblood Fire Hawk-Rag mount(Firelands)

-Thundering Onyx Cloud Serpent-Huolon mount

-Ultramarine Qiraj Battletank-buba od archaeology

-WoD world bosses rare mounts(svi sem Void Talon mount-a)

 

Na Bnet nalogu nalazi se i HoTS sa preko 20 heroja.Acc je licno moj,mail,SQ i SA,kopija licnih dokumenata.Acc nikada nije banovan,niti je bilo warnova,flagova ili slicnih gluposti.Odmah da znate ja sam trade-ovao gold,ali sve je radjeno preko guild banke,tako da nije bilo problema zbog toga.Trgovao sam sa nasim ljudima(vecina zna koji je preprodavac u pitanju),znaci nista Kinezi.

Cena je 180e,uplata preko post neta.Ne zelim da se smaram sa dispute preko skrill-a,niti sa bilo kakvim glupostima preko bankovnih racuna.Takodje ne znaimaju me nikakve trampe ili razmene,niti zelim da trgujem sa maloletnicima.Poz!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne bih pravio novu temu,iskoristicu ovu staru.Elem,na prodaju ovaj acc.

Armory:http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Nervnislon/simple,to je bio glavni lik.Na sylvanas-u ima jos 2x lvl100 lika,na draenor-u takodje 2x lvl100,na silvermoon-u jedan i na taren mill-u takodje jedan(iskoristio sam boost od ekspanzije).

BITNO:Promene u odnosu na stari oglas-Nema vise golda!Ostalo je samo nesto sitno,sylvanas oko 45k,draenor takodje oko 45k i silvermoon oko 20k.

Dodat je jos jedan rare mount,Blackhand mount,ona furuna.

Account je bio frozen do pre dve nedelje.Uzet je legion za gold,od pouzdanog tradera.Acc je produzen do pocetka novembra ingame tokenima.

Hots nalog ima 29 heroja i 70000 golda,tako da se moze uzeti jos 7 heroja minimum.

Mail,SQ-SA,kopija dokumenata.

Cena je 90e iliti 11000 dinara.Oko placanje je ista prica,uplata preko postneta,nista skrill,racuni,nikakve trampe,zamene,nista maloletnici...Kontakt PM ovde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bumpzor!!!

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Nervnislon/simple

Ponovo na prodaju.Manje vise stara prica.Acc je uplacen do prve nedelje februara.Samo je druid lvl 110.Resto ima 36 trait-ova,guardian ima 28 traitova(sva tri zlatna traita).3 legendary item-a,chest,neck i ring.Tu je nesto rare mount-ova.Na Sylvanas-u se nalaz 600+k golda,dok na ostalim serverima je nesto sitno.Uglavnom vazi sve iz prethodnih postova.

Cena je 110e iliti 13000 din.Uplata preko postneta.Ne zanimaju me zamene,trampe,niti lekcije iz mikro i makroekonomje.Kontakt ovde PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

bmp

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Nervnislon/simple

Ilvl je 895,mada ja koristim ovaj gear sa armory-ja.Lik ima 53 traita za resto(nedostaje jos pola nivoa do max traita)Legendary:chest,neck,ring,belt i boots.

Acc je istekao,ali na account-u se nalazi 1,1M gollda.

Cena je 110e iliti 13000 din.Uplata preko postneta.Ne zanimaju me zamene,trampe,niti lekcije iz mikro i makroekonomje.Kontakt ovde PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

b u m p

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/nervnislon

Ilvl je trenutno 906,ja koristim ovaj gear sa 903.AK je lvl40,resto ima 54 traitova,a mecka ima 48.Legendary 9 komada za resto spec(nedostaju trinket i dva nova(head i novi ring)).

Trenutno imam 1150000g i preko 100k u matsima.Acc je aktivan do pocetka jula.

Cena je 110e ili 13000din.Uplata preko postneta,ne zanimaju me nikakve trampe,zamene,probe i slicno.Kontakt,kao i uvek,ovde preko PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump.

druid

ILvl je trenutno 917/915.Resto ima 57 traitova(jos nesto malo AP-a za 58.).Guardian ima 52 traita.11 legendary itema(resto spec),nedostaje samo ovaj novi ring.6 od 11 legendary itema je ILvl 970.

Golda ima oko 1,3M.Acc istice za 3 dana,ali ima vec spreman jedan token za naredni mesec.

Acc je licno moj,mail,SQ i SA,kopija licnih dokumenata.Acc nikada nije banovan,niti je bilo warnova,flagova ili slicnih gluposti.Odmah da znate ja sam trade-ovao gold,ali sve je radjeno preko guild banke,tako da nije bilo problema zbog toga.Trgovao sam sa nasim ljudima(vecina zna koji je preprodavac u pitanju),znaci nista Kinezi.Gold trade nije radjen vec duze vreme(vise od godinu dana,znaci samo se igralo).

Cena je 110e(13000 dinara).Cena je fiksna,uplata preko postneta.Kao i do sada,ne zanimaju me zamene,probe,trampe...

Kontakt ovde preko PM-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskoristicu ovu temu da ne bih pravio novu.Zato:ACCOUNT IZ PRETHODNIH POSTOVA JE PRODAT JOS PROSLOG LETA!!!!SADA PRODAJEM NOVI(NAPRAVLJEN PROSLOG NOVEMBRA)!!!

armory

Tu je i pala alt lvl 110.Druid ima odradjen 3 mage tower-a,nisam odradio sam balance jer je oruzje ruzno.Oruzja su na sledecem nivou:resto 80,balance 79,guardian 79 i feral 75.Druid ima 27 legendary item-a.Sve za resto i balance i dosta za guardian i feral.Resto spec je main spec i ima dosta opreme za ostale(uglavnom trinketi).Paladin je ilvl 950,nije puno igrano sa njime.Ima skoro sve legendary za retri spec(fali jedan ring,ali ima sve bis legendary).Na paladinu je odradjen samo argus i nista vise.Sto se tice golda,na druidu je oko 870k,a na pali oko 100k.Ima i nesto malo matsa.

BfA je uzete krajem januara.Iskoriscen je boost,na paladina.Acc je istekao,ali u torbicama se nalaze 2 tokena.

Account je moj,napravljen krajem novembra prosle godine.Acc je cist,sa njim je samo igrano,nista gold trade ili slicne stvari.Mail,SQ,SA scan licnih dokumenata,sve sto treba je tu.

Cena je 14000 dinara,odnosno 120e.Cena je fiksna,uplata preko postneta,bez zamena,proba...Kontakt ovde preko PM-a.

Edited by daniiL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi bump. Ovi accounti iz prethodnih postova su, kao sto je vec napisano, davno prodati.Sad se prodaje novi, napravljen krajem aprila ove godine!!!!

Armory: Shammy

Armory: Huntard

Kao sto se vidi, nisam puno igrao. Uglavnom sam bio afk, malo farmao gold, poneki low m+. Shammy ima 2 mage towera odradjena( resto i ele ). Tu je poneki rare mount. Shammy je na Bronzebeard serveru i ima oko 45000g i nesto sitno matsa. Huntard je na Silvermoonu i ima oko 165 000g. Account je istekao danas, ali kod shamana ima 8 wow tokena. Nadao sam se skorijem classic preorderu, ali nista od toga.

Acc je moj, uz njega ide sve sto sleduje( mail, SQ i SA, kopije dokumenta). Cena je 150e, fiksna, bez zamena, trampi i slicnih stvari. Uplata preko postneta, kontakt ovde preko PM-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi bump.

Armory: Shammy

Armory: Huntard

Poneki rare mount i pet. Shammy je na Bronzebeard serveru, ima 10 (deset) wow tokena i 235 000g. Huntard je na Silvermoon-u i ima oko 150 000g. Ostalo je jos 10ak dana gametime-a.

Account je moj. Mail + scan dokumenata. VEOMA VAZNO. E, sad ja sam debil zaboravio koji SA za SQ, pokusavao sam sa razlicitih IP-eva, razlicitih kompova, iz drugog grada, ali nikako nisam dobijao security secret question, da bih proverio koji je SA.

Cena je 19000 iliti nesto malo vise od 160e. Fiksno, bez zamena, trampi... Uplata preko postneta, kontakt ovd preko PM-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump!!!

Armory: Shammy

Armory: Huntard

Shammy je na Bronzebeard serveru, ima 10 tokena i 425 000g. Huntard je na Silvermoon-u, 200 000g. Ostalo je 15 dana gametime-a.

 

Account je moj. Mail + scan dokumenata. VEOMA VAZNO. E, sad ja sam debil zaboravio koji SA za SQ, pokusavao sam sa razlicitih IP-eva, razlicitih kompova, iz drugog grada, ali nikako nisam dobijao security secret question, da bih proverio koji je SA.

Cena je 14000, fiksno bez zamena, trampi... Uplata preko postnet-a, kontakt ovde preko PM-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this