ykal Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Imam FX 8350 i GIGABYTE 990XA-UD3 maticnu... hocu da ga kloknem na 4.5 ghz... koliko bi trebala biti voltaza? i da li uopste da je diram. Neki savet bilo bi dobro :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Diži u koracima od 100 MHz bez dizanja napona, pa puštaj Prime95 na pola sata. Kad više ne bude moglo bez dizanja napona, podiži sitno ali gledaj da ne pređeš 1,4 V.Pre overkloka isključi u BIOS-u turbo režim i spread spectrum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted December 18, 2015 Author Report Share Posted December 18, 2015 Vazi hvala na savetu.. obavesticu vas posle kad uradim :) nisam nikad koristio prime valda cu se snaci... Ali pre svega da vas pitam,hoce li mi dati taj overclock na 4.5ghz neko pobosljanje u igrici cs go ? :D imam odlican fps,ali imam neke dropove da li ce mi pomoci da dignem malo fps da mi drop ne bude ispod 200fpsa... nameravam da uzmem monitor od 144hz pa eto. Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts