Jump to content

Hearthstone Celestial Invitational – playoffs


kruko

Recommended Posts

Wang “Tiddler Celestial” Xieyu je jedan od najboljih Hearthtsone igrača na svetu i svakako najpoznatije Hearthstone ime sa kineske scene. Ovaj tridesetjednogodišnji Kinez je, uz Firebata, igrač sa najvišom zaradom od Hearthstone turnira u istoriji. Svoj novac je rešio da ulaže upravo u ono što voli i što mu je i donelo zaradu, a to je Hearthstone e-sport scena.

Najpre je osnovao Hearthstone sastav Team Celestial, koji je poslao čak dva igrača na završni BlizzCon turnir ove godine i koji generalno daje najbolje moguće uslove igračima u tom timu da treniraju i napreduju u Hearthstoneu. Drugi veliki projekat na kome Tiddler radi jeste Celestial Championship Series, niz od osam turnira na kinsekoj sceni preko kojih su se pobednici kvalifikovali na veliki zavrniši turnir čitave serije, a koji se odražava ovih dana. Pored osmoro kineskih pobednika tunira, drugih osmoro učesnika lige su 8 velikih imena sa svetske Hearthstone scene – Kolento, Lifecoach, Firebat, Eloise, Dog, Surrender, Tom i Thijs.

Ovih 16 igrača su bili podeljeni u 4 grupe od po 4 igrača, čije smo mečeve imali prilike da gledamo ovih dana, i sada osmoro najboljih igrača koje ćemo gledati sutra u plejofu. To su Firebat protiv Jieshae, Tom protiv Brarose, Eloise protiv Lifecoacha i Dog protiv Kolenta. Ono što je najzanimljivije u ovom formatu je to što igrači prijavljuju svih 9 klasa po jedan špil, i zatim unapred najavljuju administratorima koje će tri klase koristiti u kojoj fazi (1/4 , 1/2 i finale), što znači da će pobednik turnira morati da pobedi sa svakom od klasa.

Nagradni fond ovog završnog turnira je pozamašnih 25 000 dolara, od kojih kajmak od 10 000 ide pobedniku, finalista uzima 5000 dolara, polufinalisti će zaraditi po 2500 dolara, a četvrtfinalisti po 1250 dolara.Turnir sa engleskim komentatorima možete pratiti na Twitch kanalu Tempo Storma ( http://www.twitch.tv/tempo_storm ) , gde će vam domaćini biti Monk i DTwo, a mečevi četvrtfinala počinju sutra ujutru oko 9 po našem vremenu.

The post Hearthstone Celestial Invitational – playoffs appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...