Jump to content

Startovala je decembarska Hearthstone sezona


kruko

Recommended Posts

Početak je novog meseca, kao i uvek ladder Hearthstonea se resetovao, pa idemo opet iz početka. Decembar je i prvi zvanični mesec novog Hearthstone Championship Tour sistema, tačnije zimske sezone. O novom sistemu možete čitati u našoj vesti ovde – link , a verovatno najzanimljivija vest za nas po tom pitanju je da smo sada dobili razlog više da jurimo Legend rank svake sezone, jer se dobija minimum jedan poen u novom sistemu, ukoliko dospete do legendarnog ranka, a ukoliko ste u vrhu ladera, naravno dobijate i više.

Za vas koji igrate više “kežual”, tu su i dalje nagrade na kraju meseca koje dobijate za dostignuti rank. Osim standarnih mesečnih cardbackova, možete dobiti i nekoliko zlatnih common karata, a mi vam preporučujemo da se borite za rank 5, gde dobijate zagarantovanu zlatnu epic kartu. Prošlog meseca pozadina je bila u duhu The League of Explorers ekspanzije, dok nas na kraju ovog meseca čeka Shaman pozadina za karte, koju možete videti ispod, a za koju je kao i uvek potrebno samo da pređete rank 20.

Liga Istraživača još uvek izlazi (ostala su još dva krila), tako da smo sada u onom najlepšem Hearthstone periodu, kada svi eksperimentišu na ladderu, pa ni mi nemamo neki poseban predlog da vam preporučimo za ovaj mesec, osim da uživate u novim kartama i istražujete što više možete, kao pravi istraživači.

Shaman cardback

The post Startovala je decembarska Hearthstone sezona appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...