Jump to content

Uldaman je live!


kruko

Recommended Posts

Uldaman, drugo krilo najnovije Hearthstone avanture, The League of Explorers, od sinoć je live na evropskom serveru. Ovoga puta u avanturu idemo sa legendarnim patuljkom i istraživačem, Brann Bronzebeardom, koji će nam i biti glavna nagrada na kraju ovog krila, kao legendarna karta.

I ovo krilo sadrži 3 boss fajta, najpre se borimo sa Chieftain Scarvashom, samoproglašenim kraljem Troggova u Uldamanu, zatim ćemo ići u dubine Uldamana uz vožnju šinskim sistemom starih rudnika, što je prva misija u Hearthstone avanturama koja se igra sa unapred pripremljenim špilom. Na kraju ćemo se boriti protiv Archaedasa, drevnog kamenog čuvara koji je služio i u vreme Titana i koji čuva njihove tajne u Uldamanu. Nakon što završimo ovo krilo, kao i class challenge misije, koje su u ovom krilu za Druida i Paladina, dobijamo 10 novih karata koje možete videti ispod ovog teksta. Kao i prošle nedelje, mi ćemo za vas odraditi video vodiče za prelazak na Heroic nivou težine, kao i analizu ovih 10 novih karata koje smo dobili.

Brann Bronzebeard Ethereal Conjurer Excavated Evil Fierce Monkey Keeper of Uldaman Mounted Raptor Reliquary Seeker Tomb Spider Tunnel Trogg Unearthed Raptor

The post Uldaman je live! appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...