Jump to content

StarCraft 2: LotV launch trejler, Mission Packs i Mikro transakcije


Recommended Posts

Prvog dana Blizzarda videli smo i poveći launch trejler za poslednji deo trilogije StarCraft 2, Legacy of the Void. Trejler traje oko 2-3 minuta i sumira sve što smo do sada videli što se tiče priče StarCraft dvojke ali i nagoveštava ono što ćemo videti u poslednjem delu. Trejler možete videti ispod naše vesti, i jedna stvar je sigurna, svakako uspeva u pravljenju hajpa, svega par dana pre izlaska 10. novembra.

Ono o čemu se posebno pričalo na StarCraft panelu u okvir BlizzCona, jeste budućnost StarCraft dvojke u narednim godinama. Iz Blizzarda kažu da nikako ne planiraju da dignu ruke od SC2, već da je ideja da u budućnosti konstantno izbacuju mikro sadržaj od čega će nešto biti besplatno, a nešto će se plaćati. Ono što je sigurno da će se plaćati, jesu novi kozmetički detalji, poput novih skinova za jedinice, ali i novi voice packeti za vaše in-game savetnike, pa je tako na panelu predstavljen glas Abathura kako vas obaveštava da vam fali kristala. Takođe, najavljeno je da će Blizzard krenuti da ulazi u partnerstva sa developerima koji kreiraju kvaltetan Arcade sadržaj i da će kroz ta partnerstva prodavati najbolji custom sadržaj za StarCraft 2, preko battle.net platforme.

Ono što je posebno zanimljvo, jeste da ni single player sadržaj neće biti zaboravljen, i u tom kontekstu plan Blizzarda je da izbacuje takozvane mission packs, što bi u osnovni bili male DLC kampanje, za koje još nije poznati koliko će koštati i da li će se plaćati uopšte. Prvi u nizu takvih paketa misija jeste Nova Covert Ops, u kome ćemo pratiti čuvenog Ghosta Novu u intrigama i dešavanjima nakon događaja iz LotV. Trejler za Nova Covert Ops možete takođe videti na dnu vesti.

Na kraju, pričalo se i o novom co-op sadržaju koji dolazi sa LotV, gde zajedno sa vašim prijateljima ili random ljudima na internetu možete da igrate specijalno dizajnirane co-op misije koje imaju različite ciljeve, nivoe težine i izazove, gde je ideja da se single player iskustvo prenese na multiplejer nivo. Više detalja o tome kako co-op sistem izgleda i funkcioniše, pogledajte u poslednjem klipu ove vesti.

LAUNCH TRAILER

 

NOVA COVERT OPS

CO-OP MISSIONS

The post StarCraft 2: LotV launch trejler, Mission Packs i Mikro transakcije appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte na RURu[/url]

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...