mohr Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 i bez boguta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 (edited) Najk ne ceka ni sekund ^^ I Edited June 20, 2016 by Longleyy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Retardirano je, al dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 dobar trol sa majom :D 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 jbt nerealno kako samo glupi Niksi mogu da uzmu taj ugovor :DDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 ma nikako necu da navijam za nikse na istoku sledece sezone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 jebeni usrani forum Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Ajoj vec pocela ludnica oko trejdova. Okc poslo ibaku u orlando za oladipa iljasovu i prava na sabonisa. Bulsi ce izgleda poslati dzimija u minesotu. A tek je pocetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Jebes mi se ako Orlando nije lud, Divac opet briljirao sa onim trejdom 8og picka za Bogdana i 13ti pick, mada sa druge strane uspeo je Belinelija da uvali za 20 i neki pick :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 umoran sam kao pas, pa ne mogu da provalim da li si ironičan ili ne, po meni je to do jaja glup potez, jer Bogdan nije bek za NBA Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 divac je idiot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 onda se svi razumemo :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 šta je sa bacanjem para na prosečne igrače, koji kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 zaprepastio sam se koliko ce mozgov dobijati u lejkersima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ja sam zaprepascen da neko moze da ponudi konliju 153m za 5godina lik je cist prosek i nista vise i nikad nece biti bolji od trenutne igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 daj ne zezaj,predobar je konli,je se bas ponadao da ce u spurse kao zamena za parkera koji je vec u godinama,igra fenomenalno u odbrani a pritom je pouzdan plej,nije neko ko ce ubacivati 30 + non stop kao kajri,kari ali vredi svaku paru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 mohr pls, jeste solidan plej ali ništa više od toga. i sigurno ne vredi 30 miliona po sezoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 (edited) kad tako pogledas,ko je sem MJ-a ikad vredeo 30 m po sezoni ? :),prica se da ce lebron i KD imati 40 po sezoni od sledece god... Edited July 2, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 pa hoces da kazes da vredi 30m po sezoni? lik nema sut, tj prosecan je, nije ni neki kreativac, lik igra odlicnu odbranu i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 najbolji igrac memfisa je,meni nije cudno sto je dobio toliko para ali daleko od toga da takvih primera nema,cudi me da niko nije pomenuo sto je mejo izbacen iz NBA zbog "dopinga",mora da se opasno drogirao kad te u takvoj ligi izbace :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Gle sto pizde nfl igraci http://espn.go.com/nfl/story/_/id/16684252/nfl-players-post-strong-reactions-nba-players-new-contracts I Dvajt za 70 mill je lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 pa ono, kolko ostali dobijaju, howard zasluzuje i vise. Jeste da nije ni blizu starog, ali i dalje moze da bude jedan od najkorisnijih centara u ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts