alfa Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 srešćemo se opet u finalu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Nije bilo u ONIM novinama ništa o tome!koji si ti smarac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 gsw bandwaggon rola!sinoc presli 1000 trojki u sezoni. Naravno, prvi u istoriji."Ekipa koja samo sutira trojke"https://pbs.twimg.com/media/CfLNdiSUkAABHyp.jpg:large Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 ono kad glupoj kurvi das da sudi u NBA,mater mrtvu,valjda ce je pregaziti nesto na putu do kuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 pravda na kraju ipak pobedila a nadam se da ova kucka nece suditi u plejofu...pretalentovana ekipa minesote,samo im treba neki bolji trener Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Pretužno su Warriorsi odigrali poslednjih 2-3 minuta regularnog i ceo produžetak. Pet puta su bez razloga poklonili loptu Wolvesima.A da su zaslužili da izgube zbog promenjene odluke umesto and 1 za KAT-a u faul u napadu na Stefom, jesu. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 4-14 za 3, GSW ne dolazi do finala, ovde ste prvo videli.Ako sretnu Spurse ili Clipse nema sanse. Prosle godine du ladili jaja celo vreme Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 lupate gluposti. Ovde ste prvo videli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 cenim da bi otresli kliperse bez problema,vece sanse od njih mi ima oklahoma...spursi su jedini koji mogu da ih dobiju na 4 mecha i jedna od te dve ekipe ce osvojiti NBA s obzirom da je istok poprilicno slabiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 (edited) dobise woriorsi sparse prvu...btw, Bjelica sinoc konacno dobro odigrao vs kingsa, 18 poena i odlican sut mislim da dobro znas da sam mislio sam na prvu od ove dve sto igraju do kraja regularnog dela Edited April 8, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 ЧД ufff koja ce frka da bude poslednji susret sas-gsw.Ulog je s jedne strane najbolja regularna sezona ikada, s druge strane sezona bez poraza kod kuce. Pritom SAS igra dva dana kasnije sa OKC-om. Da li ce pop biti u fazonu "bmk igraonica" sa pokusajem da odmori igrace za OKC, i da tu eventualno isproba neke stvari za kljucan duel u plejofu, ili ce da batali OKC i koncentrise se na GSW. Da se sprema za oba detaljno definitivno nece, tako da ja cenim da ce sledeci susret biti prilicno nezanimljiv, i da cemo morati da sacekamo eventualno finale zapada za pravu pricu. Bilo kako bilo, ove tekme ne treba gledati sa naznakama ko je jaci, vec samo u nekom istorijskom kontekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 Skroz simpaticna idejahttp://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/14145-juniorska-nba-liga-u-srbiji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 8, 2016 Report Share Posted April 8, 2016 nasa osnovna su hoksi :Dodmah bih trazio neki trejd u netseinb4 ne bi ni igrao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Dobiše Warriorsi i drugu, sad finale kod kuće sa Memphisom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 ^___________________________^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ovo za vitjy odigranoIskreno posle prvog poluvremena i one odbrane, nisam ocekivao da mogu da slome otpor u drugom delu.... ali kari se tu najvise pitaOdlicna tekma, bice odlicnih duela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 mene odusevilo sto su odigrali muski i jedni i drugi. Ko da je plejof uveliko u jeku, a ne utakmica bez rezultatskog znacaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Kako mozes da hejtujes karija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 (edited) vico odgledaj neku tekmu gswa!Dal stvarno mislis da je moguce dobiti 72 utakmice na rokanje trojki?Nek mi neko kaze tim koji igra lepsi napad od gswa? SAS mozete odmah da izuzmete jer gsw igra ono zbog cega sam greg ima vlazne snove.Btw, GSW ima prosek od 29 asistencija po mecu (ubedljivo najvise), fazon 4 vise od recimo SAS koji su treci u ligi po tome. Cisto da se ovaj podatak stavi u neku perspektivu, 4 asistencije manje po mecu od SAS, imaju jbni niksi.Znaci kad neko kaze GSW samo sutira trojke, taj ili gleda samo hajlajts na jucubu ili mrzi karija zato sto je preveliki jebac!Momci objektivno igraju prejebenu, preefikasnu i prelepu kosarku, samo je problem sto sutiraju ko nenormalni pa niko nece da pogleda malo dalje od toga edit: Cak ni to da resavaju tekmu trojkama nije skroz tacno. Ima mali milion situacija kad su u clutch-u resavali najsmekerskiji moguce. Samo jbga, imaju prejako oruzje, i naravno da ce da pokusaju da te natrpaju za 2 minuta trojkama da se smoris i da pozelis da odustanes od kosarke posle toga.Jedina mana im je sto su zbog tog brutalnog napada malo popustili u odbrani, u kojoj su prosle godine bili savrseni. Ono, imaju 115 poena po mecu, boli ih patka da se trude mnogo. To ako doteraju, a verujem da oce, ne bi trebalo ni sa kim da imaju problema Edited April 11, 2016 by shoocky 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoocky Posted April 11, 2016 Popular Post Report Share Posted April 11, 2016 Pa i ne nose ih trojke, to je poenta. Trojkama samo ubijaju protivnike u pojam. Igraju veoma raznovrstan napad, jedino sto trojke sutiraju malo vise, jer im se moze. Ono i ja da imam tim koji kolektivno ima procenat za 3 bolji od rej alena dao bih im da sutiraju kolko god zele. Nije njihov problem napad. Tu nema sta da diraju. Mozda cisto neki detaljcici, standardne stvari.Nemaju oni sharpshooterski momenat, to je fora. Nije da ih je krenuo sut poslednjih mesec dva pa da treba da se mole da im se to nastavi u plejofu. Oni sutiraju vec dve godine konstantno kvalitetni, i jedino sto moze da se desi je da im ne bude vece, sto bi isto moglo da se desi i da se ne oslanjaju na trojke, sto moze da se desi bilo kome.Ono sto hocu da kazem je da im je to priroda i to ne treba dirati. Ako ce da ih sahrani lose vece, ili losa serija, sahranice ih bas to, lose vece ili losa serija, a ne to sto sutiraju trojke. To je sporedna stvar u toj problematici 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 GSW mixtape će sadržati 90% kada Kari roka trojke pew pew timska igra idemo.Treba odmah u prvoj rundi da ispadnu!negde sam procitao (inb4 na blicu hue) da je pippen izjavio kako bi bulsi iz '96 sabili ove voriorse iz 2016 i da bi on i jordan stavili karija i tompsona u dzep:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Mislim da ce odbranu lako namestiti a deo toga se i sinoc video, svi hvale SAS-ovu odbranu a ovi su im u gostima u b2b utakmici(i to znaju svi kakvoj) i vise nego parirali u odbrani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 11, 2016 Popular Post Report Share Posted April 11, 2016 Bogami Vitjo, sa prognozama si u poslednje vreme uspesan skoro kao Drale 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Šta vića ne shvata je da se odbrana promenula od 90tih. Sad su svi metro manekeni, niko nema muda da igra vrhunsku odbranu.Osim Caldwell Pope iz Pistonsa i Alena iz Grizzlies. Dva guarda na celu nba ligu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 A Kavai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts