Jump to content

Dva kritična Hearthstone buga


kruko

Recommended Posts

I mada je Hearthstone u poslednjih mesec dana dobio dva nova patcha, neki game breaking bagovi, koji su se pojavili sa TGT ekspanzijom su i dalje tu, a čini se da su se nakon poslednjeg patcha i pojačali. Prvi se odnosi na korisnike  Mac i iPhone/Pad uređaja, kojima se dešava da igra bez ikakvog razloga jednostavno zablokira u trenucima kada pokušaju da promene nešto u svom decku i Collection Manageru, i to se dešava više nego često.

Drugi bug koji izaziva blokadu igre jeste novije prirode i odnosi se na kartu Counterspell. Prilikom aktiviranja ove karte (kada kaunteruje neki Spell) neretko se desi da se vlasniku Counterspella igra jednostavno zaledi i mora da je restartuje da bi bar probao da je nastavi, što bukvalno znači da vam je za sada bolje da igrate bez te karte u špilu, bar dok Blizzard ne popravi ovaj problem, da se ne bi ste nervirali i gubili partije bezveze. Ovo se posebno odnosi na igrače Tempo Mage decka, koji često sadrži po jednu ili čak dve kopije Counterspella. Neka vaš izbor Secreta za Tempo Magea zasada bude na Mirror Entity i Effigy secretima.

Counterspell

The post Dva kritična Hearthstone buga appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...