cyBhoneR Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ako kupim sad token i istekne i posle odredjenog vremena kad mi se digne patka da opet igram, hoce li mi blizzard dozvoliti da produzim tih 30 dana sa tim tokenom ili moram da kupim drugi. Tj da budem jasniji. Kad udjete u wow i kad vam pita hocete li da kupite wow token za golde ili da puknete evre,da li ce mi sad isto tako ponuditi da iskoristim taj token sto je u torbi ili ja moram da ga aktiviram pre nego sto mi vreme istekne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 only one way to find out :) ..ali mislim da ces morati da platis Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Zasto bi kupio sada za gold ako mozes u bilo kom trenutku? Sacuvaj samo par hiljada preko zbog menjanja cene i kupi kad odlucis da igras opet. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 22, 2015 Author Report Share Posted October 22, 2015 Pricao sam sa gm-om jutros. Rece 'vako : Ako kupim token na ah i stoji mi u torbama,morao bi da imam vreme da ga aktiviram. Ako pukne vreme igra ce mi bukvalno nuditi drugi token da kupim iako vec posedujem jedan. E sad zasto bih ja da kupim token. Znas i sam ako vec igras da sranje skace ko bolesno. Nekako mi je bolje sad da kupim za 60ak hiljada nego da kroz 2 meseca platim 80-90k sto me iskreno uopste ne bi cudilo da bude toliko. Inache jos jedna dobra stvar je u tome da moze da se kupi i sad i postoji opcija kad istekne vreme,da se odradi onaj Live Chat sa gm-om i oni vam daju 5 min da aktivirate token. Tako da ako neko nije znao,moze i tako :) . Eto :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 (edited) A što lepo ne napraviš jednog alta koji će da ostane ispod 20 lvl-a. pazariš na njega token i moš da uđeš kadgod oćeš i aktiviraš? Edited October 23, 2015 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 23, 2015 Author Report Share Posted October 23, 2015 Nisam se ni setio toga. Dobra ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts