ffmaster Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 kakva je zahtevnost igre, ima li sanse da se potera na laptopu?Neki steam reviews kazu da jos nije dovoljno optimizovana, tako da sumnjam.Bolje igraj ZeroK :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 prijatno sam iznenadjem performansama (uzimajuci u obzir da demo sa gejming sajtova je opasno znao da frejm dropuje),8 threadova podjednako iskorisceno oOigra radi super glatko na 1080p ultra podesavanjima i fx 8320e i 270x bez obzira na broj jedinica na ekranu Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 kakva je zahtevnost igre, ima li sanse da se potera na laptopu?Neki steam reviews kazu da jos nije dovoljno optimizovana, tako da sumnjam.Bolje igraj ZeroK :)Dzounzi pls :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 evo jos malo kul crteza i artova:)http://kotaku.com/the-beautiful-art-of-homeworld-deserts-of-kharak-1754380886 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 interesantna kampanja, dobre jedinice, ne znam dal sam u nekoj rts ovoliko koristio special abilities jedinica, odlicna teren mehanika gde ne moze da se puca preko dina ako ima i najmanjeg uzvisenja + ima bonus onaj ko puca sa visine, odlicno reseno upravljanje letelicama, raznolikost jedinica i upgradeovi odlicni. interesantno prikupljane resursa, prenose se r's, upgrade i jedinice iz misiju u misiju, jedinice skupljaju xp i budze se mada na to nisam obracao paznju toliko. super kul late game jedinice.ai glup ko kurac. sve misije su mi delovale nefer jer ai uvek ima beskonacno resursa dok se ja krpim sa nekim sitnisem. samo pumpa jedinice, a ja se samo pitam "odakle bre vise"ali dobro je to jer bi bila smor kampanja, jer je ai nesposoban i glup ko kuracmeni je odgovarala igra, ali ako se ne popularise multiplayer ne vredi vise od 15e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Odlično su preneli komplet Homeworld space-based RTS feeling na ground-based RTS, a verujem da je bilo teško s obzirom na to da je novi engine u pitanju. Za cinematics, voice acting i muziku posebna pohvala! Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts