Jump to content

Špilovi koji su Thjisu doneli titulu evropskog šampiona


kruko

Recommended Posts

Thjis poslednjih meseci živi svoje najbolje dane Hearthstonea, on i Nihilum su osvojili Archon tim ligu, a on sam je prošlog vikenda postao evropski Hearthstone šampion i overio kartu za BlizzCon. Thjis je dobar momak, pa je svoju radost želeo da podeli i sa Hearthtone zajednicom na Redditu u obliku AMA sesije na Hearthstone sub-redditu. Preko 300 pitanja je stiglo za njega i on se maksimalno potrudio da odgovori na što više pitanja može, a ceo thread možete pročitati ovde. I mi sa Klan Rura smo bili dovaljno srećne ruke da u Pragu postavimo par pitanja Thjisu lično, a naš intervju sa njim možete videti klikom na ovaj link.

Ono što takmičarski nastrojene igrače verovatno najviše zanima, jestu deck liste sa kojima je Thjis osvojio ovu titulu, što je Thjis sa nama takođe podelio. Igrao je očekivano 3 najjača decka trenutno u meti, Combo Druida, Demon Handlocka i dobrog, starog Patrona oko koga se sve vrti. Thjis je svoju Druid igru doveo do savršenstva i to je špil sa kojim se oseća najsigurnije. Demon Handlock se nosi na turnire kao najbolji counter sveprisutnom Grim Patron Warrioru, dok je Grim Patron Warrior sam po sebi jako moćan deck koji se mora poneti na turnir, iako sam Thjis priznaje da nije baš najsigurniji sa tim deckom.

Pogledajte liste koje su dovele Thjisa do prvog mesta na evropskom Road to BlizzConu

Thjis Druid Thjis Grim Patron Thjis Warlock

The post Špilovi koji su Thjisu doneli titulu evropskog šampiona appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...