Jump to content

Xixo pobednik E-sports Arena Invitationala


kruko

Recommended Posts

Nekako u senci evropskog Road to BlizzCon događaja, ovog vikenda se odigrao veliki Hearthstone E-sports Arena Invitational sa najvećim imenima američke Hearthstone scene.

Događaj se odigrao uživo u novoizgrađenim prostorijama Esport Arene, pravljenim specijalno za organizovanje E-sport događaja, pa je u tu čast i organizovan ovaj turnir sa impresivnim nagradnim fondom od 25 000 dolara. Domaćin turnira bio je svima omiljeni Hearthstone i MTG igrač, Brian “Brian Kibler” Kibler iz Brian Kibler gaminga, a društvo su mu u domaćinstvu pravili razni igrači koji su u tom trenutku bili slobodni. Turnir je prošao u izuzetno zabavanoj atmosferi, kako to obično biva kod lan događaja, pa je bio pravo uživanje za gledati, a srećna okolnost je i različita vremenska zona u odnosu na Evropu, te su pasionirani Hearthstone fanovi mogli da gledaju i EU Road to BlizzCon i onda noću ovaj Invitational.

I pored samog krema američke Hearthstone scene, titulu u nagradu od 10 000 dolara je na kraju odneo Nemac Xixo, novi član Hearthstone tima Na’Vi. Da stvar bude još upečatljivija, titulu je odneo sa svojim originalnim Stalagg/Feugen Druidom, koji igra već neko vreme, nešto što verovatno nismo ni sanjali da može odneti pobedu na turniru. On ih igra umesto Druid of the Claws, jer kaže da ispunjavaju istu svrhu, a imaju dodatni bonus kada oba umru. Izgleda da Xixo, misli da Taunt na turnirima nije toliko bitan, ali ko smo mi da mu sudimo, kad je on uzeo titulu u svakako je bolji igrač od nas.

Ko su bili igrači na turniru možete videti dole, a sve partije možete pronaći na VOD-ovima Esports Arena Twitch kanala.

Esport Arena Igrači

The post Xixo pobednik E-sports Arena Invitationala appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...