Jump to content

Dog se pridružio Team Liquid Hearthstone sastavu


kruko

Recommended Posts

Do pre samo godinu dana David “Dog” Caero je bio jedan od onih Hearthstone igrača koga ste mogli da vidite samo kao protivnika na streamovima drugih pro igrača, pošto je stalno bio u samom vrhu laddera, ali nikada nije izlazio iz anonimnosti.

Onda je došla ponuda iz compLexity gaminga koja je uzdigla njegovu karijeru u sam vrh Hearthstonea. Dog je ubrzo postao jedan od najomiljenijih, ali i najboljih igrača na pro sceni, koga je krasila pre svega odmerenost i prizemno ponašanje, te prijateljski i pozitivan stav. Osim svoje dobre naravi, pokazao je i izvrsno znanje Hearthstonea, došao je do velikog broja finala velikih turnira, ali nažalost još uvek nije stigao do svoje prve velike titule.

Zašto pišemo danas o Dogu? Zato što je ovih dana imao svoj prvi transfer u karijeri i sada je postao novi član tima Liquid, gde će mu društvo praviti novi-stari saigrač iz compLexitya, Sjow, kao i još dva vrhunska evropska igrača, Savjz i Neira. Dog će tako biti trenutno jedini Amerikanac među Liquid Hearthstone igračima, a sam Liquid je sada jači nego ikada, i verujemo da se spremaju za novu sezonu Archon Team lige, koja će krenuti početkom naredne godine.

The post Dog se pridružio Team Liquid Hearthstone sastavu appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...