Jump to content

Startuje oktobarska Hearthstone sezona


kruko

Recommended Posts

Još jedna sezona je iza nas, još jedan cardback je u džepu, a bogme i dosta zlatnih karata, pa i po koja epic zlatna ukoliko ste uspeli da dogurate do petice.

Prošla sezona je bila jako zanmiljiva jer je bila prva TGT sezona, videli smo dominaciju Secret Paladina, ali i dalje obavezno prisustvo još uvek izuzetno moćnog Grim Patron Warriora, a društvo im prave i osnaženi Combo Druid sa svojim rešenjima za early game, kao i Dragon Priest i po koji Demon Handlock i Control Warrior. Ovo su ujedno i deckovi koje vam preporučujemo da igrate u ovoj sezoni, makar na početku sezone, dok ne vidite kako stoje stvari na laderu.

Pozadina koju smo dobili za ovaj mesec je izuzetno lepa Exodar cardback, dok će nagrada za oktobar biti Highmaul pozadina u čast naših Ogre prijatelja. Blizzard je takođe na servere nabacio i Powercore pozadinu koja će moći da se dobije “prisustvovanjem na određenim E-sport događajima”, bez da je objašnjeno na šta se tačno misli. Nadamo se da neće biti nešto previše zahtevno, jer već postoji dosta stvari u igri koje je teško dobiti ukoliko ne živite na specifičnoj lokaciji ili bacite nerealno velike pare.

Pogledajte kako izlgedaju ove pozadine o kojima smo pričali:

Powercore Cardback Highmaul Exodar Cardback

The post Startuje oktobarska Hearthstone sezona appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...