togFU Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Nexus N7 prva generacija, izgleda da je riknula baterija, i to skroz. Kad kažem skroz mislim na to da čak ne može da se koristi ni na punjaču, fazon trenutno je na 10% i punjač je tu samo da duže vremena prođe do trenutka kad će biti 9%... Probao sam još dva punjača, probao na usb da punim, ne vredi.Dakle prvo mi treba potvrda da je baterija u pitanju (male su šanse da je nešto drugo, al ko zna).Ako je baterija, vredi li se cimati sa nekim poručivanjem nove i zamenom? Čini mi se da je neko pisao neko slično iskustvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 na ovom sto sam uzeo kevi je otisao micro usb port preko koga se puni i Za zamenu tj popravku su mi trazili 35etrenutno stoji bezveze i ne daju mi se te pare na to..kapiram da baterija cela moze da bude samo vise od toga tipa 50e pa zavisi koliko volis taj uredjaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 realno je kili da ne daš te pare, posle bi morao godinu dana da sipaš gorivo na miljakovcu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 svaki dinar matters ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts