Jump to content

Na’Vi ušao u Hearthstone vode


kruko

Recommended Posts

Natus Vincere, poznata ukrajinska E-Sport organizacija,  je posle par meseci pripreme, proširila svoju gejmersku porodicu na Hearthstone. Veliki tim kao što je Na’Vi, ulazi u Hearthstone na velika vrata, sa trenutno najaktuelnijim slobodnim igračima koji se mogu naći na sceni.

Tu su Sebastian “Xixo” Bentert, jedan od najpoznatijih ladder igrača, čuven po svojoj lakoći stizanja do legend ranka u izuzetno kratkim rokovima ( uglavnom manje od dana na početku sezone). Xixo je nedavno imao težak trenutak u svojoj karijeri jer je doslovce “izbačen” iz Archona nakon neuspeha u ATL baražu, tako da je Na’Vi uvideo dobru priliku da angažuje ovog iskusnog igrača.

Frederik “Hoej” Nielsen je verovatno najpoznatiji “novajlija” ove godine u Hearthstoneu, sa titulama sa dva velika LAN turnira ove godine, uključujući i Viagame House Cup, pa je verovatno bio i najveće ime bez tima na sceni, ali to sada više nije slučaj jer je pristupio u redove Na’Vi Hearthstone odeljenja.

Poslednji igrač koji zasada čini Hearthstone tim Na’Vija, je Sebastian “Ostkaka” Engwall, doskorašnji član ROOT Gaminga, od koga je Na’Vi otkupio Ostkakin ugovor. Ostkaka je imao krizne periode u svojoj igri jedno vreme, ali je svoje znanje pokazao tokom Archon Team League, gde je nosio Forsenboyse sve do baraža.

The post Na’Vi ušao u Hearthstone vode appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...