Jump to content

Reynad će prestati da streamuje?


kruko

Recommended Posts

Jedna od najpopularnijih Hearthstone persona, Andrey “Reynad” Yanyuk, vlasnik tima Tempo Storm i Hearthstone igrač i streamer, je najavio mogućnost da prestane u potpunosti sa strimovanjem na Twitchu, jer mu se, kako kaže, ogadio ceo koncept Twitch četa.

Iako je izuzetno popularan strimer, koga redovno gleda preko 10 000 ljudi, njegov kanal je vremenom postao poznat po raznim gadostima koje njegovi pratioci i donatori prave, posebno preko glasovnog sistema donacija, ali i u samom četu. I mada je, istina, Reynad delimično i sam kriv za ovo, jer je takvo ponašanje svesno i prećutno podržavao, jer je znao da mu to donosi publiku i veliki novac, izgleda da je vremenom to sve izmaklo kontroli, a Reynad bio sve depresivniji svaki put kada bi strimovao, za šta njegova publika nije puno marila i do maksimuma je zloupotrebljavala situaciju. Tako je njegov kanal postao poligon za razne uvrede ka Reynadu samom, ali i ka raznim drugim strimerima, a tu su bile i razne rasističke šale, i druge degutantne poruke koje su često Reynada dovodile do ivice, što je rezultiralo porukom na Twitteru nakon njegovog poslednjeg strima, gde kaže da možda više nikada neće da strimuje. Ostaje nam da vidimo da li je ovo samo prolazna faza, marketinški trik ili stvarna odluka Reynada.

The post Reynad će prestati da streamuje? appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...