Jump to content

Hearthstone karte koje “morate” imati


kruko

Recommended Posts

Hearthstone početnici, ili oni koji igru igraju tek kratko vreme, osim procesa učenja igre uvek pred sobom imaju i glavno pitanje, kako se ophoditi prema teško stečenim kartama, šta je a must-have od karata, a čega se možete i rešiti. Po internetu se najčešće nalaze ovakve liste koje se odnose samo na legendarne karte i njihov prioritet i vrednost kraftovanja, ali se za ostale karte teško može naći neka univerzalna lista, pa se novi igrači često prema tim kartama odnose u zavisnosti od trenutno popularnih deckova, ali to opet ne znači da postoje karte koje treba disenchantovati, samo zato što nisu trenutno popularne.

Zato za vas imamo ovu slikovitu listu, koja, u zavisnosti od klase/klasa za koje ste se opredelili, pokazuje koje su karte “core” za svaku od klasa i koje se aktivno korsite u top tier špilovima ili su jednostavno kvalitetne karte samo po sebi. Osim liste po klasama, tu su i top tier neutralne karte koje će vam u nekom trenutku svakako biti potrebne i koje preporučujemo da nikada ne pretvorite u dust, osim ukoliko niste u opasnoj potrebi za dustom. Na ovoj listi nisu uključene TGT karte, pošto je ekspanzija još uvek sveža i nisu se tačno iskristalisali prioriteti u kraftovanju, ali se ipak manje-više i kod TGT kartata polako odvaja žito od kukolja. Osim TGT karta, na listi nema ni karata iz avantura (Naxxramas i Blackrock Mountain) koje svakako preporučujemo kao jedan od prioriteta prilikom vašeg trošenja golda/novca na Hearthstone.

Pogledajte listu obaveznih neutralnih i class karata

Class karte Hearthstone Neutralne karte Hearthstone

The post Hearthstone karte koje “morate” imati appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...