Jump to content

Light’s Champion može da silencuje Hero Jaraxxusa


kruko

Recommended Posts

Kada se pojavila, karta Light’s Champion je uglavnom izazvala negative reakcije kao izuzetno loša karta uske upotrebljivosti, umesto koje je jednostavno bolje koristiti Ironbeak Owl ili Spellbreakera. Za 3 mane 4/3 sa silence efektom deluje odlično, ali kada je silence ograničen isključivo na Demone, teško je zamisliti da će uspeti da nađe mesto u nekom ozbiljnom decku, jer deckovi imaju samo 30 mesta, a konkurencija kvalitetnih karata je velika.

Ipak, i mada ga sigurno nećemo videti u takmičarskim špilovima, ovih dana je ovaj minion skrenuo pažnju na sebe otkrivanjem jedne zanimljive interakcije. Naime, on može da silencuje i Jaraxxusa, kada je u Hero formi. Jer je Jaraxxus demon, a Light’s Champion nigde ne pominje da taj Demon mora striktno da bude i minion, slično interakciji sa Sacrificial Pact koji ubija heroja Jaraxxusa na mestu. Verovatno se sada pitate šta tačno silencuje kod Jaraxxusa kao heroja, i na pamet vam pada gubitak njegove Inferno! osobine, ali to ipak nije tako radikalno. Šta sve može (i ne može) Light’s Champion da uradi sa Jaraxxusom, pogledajte na klipu ispod.

The post Light’s Champion može da silencuje Hero Jaraxxusa appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Procitajte na sajtu[/url]

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...