Jump to content

Fear the walking dead

Recommended Posts

Nacin pricanja price je bas onaj TWDovski. Sad kako ce uspeti da razvijaju pricu a da serija ne postane TWD klon ili da ne ubije sa monotonijom ostaje da se vidi. Cinjenica je da serija u nekom trenutku jednostavno mora dostici taj trenutak kad ce se timeline poklopiti sa izlaskom Rika iz bolnice. Al' ajde da vidimo sta ce biti i kako ce biti. Kao prva epizoda necega sto treba da bude spin-off - moze da prodje.

meni se skroz svidja,bas planirao da otvorim topic i drago mi je da jos neko prati,dvoje glavnih glumaca su sjajni,pogotovo cliff curtis koji mi je pun pogodak,odlican pilot i nastavicu da gledam svakako,ko je gledao sons of anarchy,glavnu ribu zna kao kolet milfaru  :D

skroz fina prva epizoda. deluje mi kao twd samo sa boljom glumom i kvalitetnijim scenariom. dijalozi nisu suvi i dobar je tempo pa mi epizoda od sat vremena prošla očas. tek je pilot, pa ne mogu da pišem više od ovoga. videćemo, izgleda kao da može da bude dobro. 

meni kvalitetnija nego TWD iz ovoga sto sam video u prve dve epizode,serija je bas napeta,nema likova koji me nerviraju i koje zelim da ubiju svaku epizodu kao sto me rikov klinac nervirao prve dve sezone u twd ili jebena lori :D,znam da je walking dead radjen po stripu,po cemu je radjena ova serija ?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Gotova prva sezona i utisak je da je za sad prilicno solidno. TWD smek je tu, nije potpuni klon, samo neka sam virus pokusaju da objasne malo detaljnije, neko poreklo, odakle... Da ne bude na kraju serije da su virus napravili i pustili masoni ili tako nesto.

edit: @mohr pa u nedelju startuje TWD sesta sezona tako da je ovo knap.

Edited by ImbaQQ
  • Upvote (+1) 1

• 5 months later...