ImbaQQ Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Nacin pricanja price je bas onaj TWDovski. Sad kako ce uspeti da razvijaju pricu a da serija ne postane TWD klon ili da ne ubije sa monotonijom ostaje da se vidi. Cinjenica je da serija u nekom trenutku jednostavno mora dostici taj trenutak kad ce se timeline poklopiti sa izlaskom Rika iz bolnice. Al' ajde da vidimo sta ce biti i kako ce biti. Kao prva epizoda necega sto treba da bude spin-off - moze da prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 meni se skroz svidja,bas planirao da otvorim topic i drago mi je da jos neko prati,dvoje glavnih glumaca su sjajni,pogotovo cliff curtis koji mi je pun pogodak,odlican pilot i nastavicu da gledam svakako,ko je gledao sons of anarchy,glavnu ribu zna kao kolet milfaru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 skroz fina prva epizoda. deluje mi kao twd samo sa boljom glumom i kvalitetnijim scenariom. dijalozi nisu suvi i dobar je tempo pa mi epizoda od sat vremena prošla očas. tek je pilot, pa ne mogu da pišem više od ovoga. videćemo, izgleda kao da može da bude dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Ja sam poprilicno zadovoljan prvom epizodom, prepoznaje se kvalitet. Samo da ne krene downgrade istog vremenom. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 31, 2015 Author Report Share Posted August 31, 2015 Skida se druga epizoda. Jeeeeeeeeeeee :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Druga mi je vec meh, krenula je konverzija u sapunica mode Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Meni naprotiv, druga mi je jednako napeta bila kao i prva.. sve ocekujem da se desi nesto, i desava se van fokusa. Lepo su napravili celu napetu situaciju.Mislim da je svakako neminovno da u cilju gradjenja karaktera i odnosa... da postoje i sapunica momenti. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 2, 2015 Author Report Share Posted September 2, 2015 Meni potpuno gledljivo i odlicna priprema za sledecu sezonu TWD koja bi mogla biti i najjaca od svih do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 meni kvalitetnija nego TWD iz ovoga sto sam video u prve dve epizode,serija je bas napeta,nema likova koji me nerviraju i koje zelim da ubiju svaku epizodu kao sto me rikov klinac nervirao prve dve sezone u twd ili jebena lori :D,znam da je walking dead radjen po stripu,po cemu je radjena ova serija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 walking dead sam quitovao na pola cetvrte sezone, ali vidim da cu morati da preguram to do 5. jer cujem hvalospeve.ova serija mi je skroz taman, i napokon ne premotavam scene sa zenama u istim :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 odgledao sam četiri epizode i batalio. dovoljan mi je jedan walking dead u životu. tempo previše usporava i pravi se nepotrebna tenzija ni oko čega, a očekivao sam bar srazmernu dozu akcije, al ovo su iste retardacije kao u twd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 izvinjavam se sto ovako upadam, ali jel ovo kao neki prequel walking deada? posto mi je uvek bio zanimljiviji taj trip sa pocetkom pandemije virusa nego kasnije sama makljaza sa zombijima mozda mi ovo legne bolje nego sam walking dead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 da, ali nije direktno povezan sa onom drugom serijom.ja odgledao 2 epizode i sad me prota bacio u depru, plasim se da pustim trecu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 treca je napeta i meni vrlo dobra bila,4-ta me razocarala bas...jel moguce da cela epizoda nije imala jednog jedinog zombija :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 posle mlake 4-te epizode,peta sasvim dobra i sesta koja je pokidala,nadam se samo da ce tako da nastave sa sto je manje moguce praznog hoda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2015 Report Share Posted October 5, 2015 Skinuh prvih 5, krećem da gledam večeras, nadam se da neće odužiti kao WD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 8, 2015 Report Share Posted October 8, 2015 tek sad sam provalio da sezona ima samo 6 epizoda O_o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted October 8, 2015 Author Report Share Posted October 8, 2015 (edited) Gotova prva sezona i utisak je da je za sad prilicno solidno. TWD smek je tu, nije potpuni klon, samo neka sam virus pokusaju da objasne malo detaljnije, neko poreklo, odakle... Da ne bude na kraju serije da su virus napravili i pustili masoni ili tako nesto.edit: @mohr pa u nedelju startuje TWD sesta sezona tako da je ovo knap. Edited October 8, 2015 by ImbaQQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Odgledao prve 3 epizode, više mi liči na neku ljubavnu sapunicu nego na postapokalipsu, al ajde videćemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Posle 3ce epizode ce uslediti SHOK! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2015 Report Share Posted October 11, 2015 Odgledah svih 6 epizoda, koje retardirano govno od serije sa pateticnim likovima i prejadnom pricom u stilu spanske sapunice, nek se nose. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Pocela druga sezona. Prva epizoda previse troma. Dule moze jedna ljuta da se smiris? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts