Jump to content

Hearthstone International Women’s Invitational


kruko

Recommended Posts

Ovog vikenda u Kini je održan najveći (verovatno i jedini do sada) Hearthstone lan turnir čiji su takmičari bile isključivo pripadnice nežnijeg pola. Turnir je bio u invitational formi, pozvane su najbolje takmičerke iz Japana, Koreje, Kine i Amerike, mada je upadljivo bilo odsustvo tri verovatno najpoznatije Hearthstone gejmerke, Eloise, Hafu i DeerNadiae. Turnir je organizovala na istoku izuzetno popularna streaming platforma, ImbaTV, preko čijeg je servisa ovaj turnir pratilo oko 200 000 ljudi, što je daleko više nego što postižu top Hearthstone turniri na zapadu i Twitch-u. Nagradni fond turnira bio je ~12000 dolara (u juanima).

Turnir je izuzetno dobro organizovan, i mada su određeni ljudi iz sveta video igara imali zamerki na celokupni “seksistički ženski stil” dekora studija i na kodeks oblačenja takmičarki, koje su sve bile u belim, kratkim haljinama. Ipak ne treba tražiti dlaku u jajetu, jer je u krajnjem slučaju bilo vidljivo da su se sve takmičarke dobro provele i zabavile. Na kraju je u finalu pobedila Harusol iz Južne Koreje, devojka koja redovno postiže top 100 legend pozicije na azijskom laderu, dok je drugoplasirana bila amerikanka Chandyland, članica tima Flipside Tactics.

Kina ženski turnir Hearthstone

The post Hearthstone International Women’s Invitational appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...