Jump to content

Trump pobednik Vulcun Deckmastersa


kruko

Recommended Posts

Gradonačelnik Value Towna, poznati Hearthstone streamer Jeffrey “Trump” Shih, osvojio je drugi za redom tunir u karijeri. Nakon titule na HTC Recharged turniru, Trump je ovog vikenda pobedio na završnici Vulcun Deckmastersa, jednog od najvećih do sada održanih online Hearthstone događaja, na kome je učestvovalo dvadesetoro igrača, od čega 12  kvalifikanata, i nagradnim fondom od 50 000 dolara i 220 BlizzCon poena.

Trump je u finalu, koje se igralo na čak 5 dobijenih partija, vrlo ubedljivo dobio mladog Ciphera rezultatom 5-1, kombinacijom agresivnih i control deckova. Cipher je u finalu napravio i par grešaka koje su ga možda i koštale nekih partija, a koje ćemo prepisati nervozi i tremi, pošto mu je ovo prvo veliko finale u karijeri. Trump je tako bogatiji za čak 18 000 dolara, koliko je predviđeno za pobednika takmičenja, ali kako Trump i onako jako puno zarađuje, verujemo da su mu mnogo bitniji BlizzCon poeni, čak 100 njih, što ga je poguralo na 6. mesto NA rang liste, i tako mu značajno povećalo šanse da se plasira na završni BlizzCon šampionat.

trump2

The post Trump pobednik Vulcun Deckmastersa appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...