Jump to content

Završnica Vulcun Deckmasters


kruko

Recommended Posts

Pre par dana smo pisali o tužnoj vesti da je Vulcun otkazao drugu sezonu Deckmastersa, ali je isto tako Vulcun potvrdio da kraj prve sezone nije ugrožen i da će se sve odvijati po planu i da je nagradni fond od 50 000 već obezbeđen za isplaćivanje. Finale turnira počinje večeras do 19h, kada ćemo videti mečeve finala i duela za treće mesto.

Najpre će koplja ukrstiti Lifecoach i Surrender u meču za treće mesto, a nakon toga sledi veliko finale između Trumpa i Ciphera. Cipher je do finala dospeo preko takvih imena kao što su Gaara, Kolento i Lifecoach i imaće veliku želju da se dokaže u finalu i tako na najbolji način predstavi sebe i svoj novi tim Fade2Karma. Sa druge strane, Trump je u odličnoj formi poslednjih nedelja i na pravom je putu da osvoji još jedan turnir, nakon HTC Recharged titule. Prvoplasirani će staviti u džep velikih 16 000 dolara, dok će finalisti pripati 8000 dolara. Treće mesto osvaja 5000 dolara, dok će “drvena medelja” uzeti 3000 dolara. Osim dolara, tu su i BlizzCon poeni (100, 50, 20, 20 od prvog do četvrtog mesta).

Mečeve možete gledati večeras od 19h na Twitch kanalu http://www.twitch.tv/VulcunHS

The post Završnica Vulcun Deckmasters appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...