Zr.ninja Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 lol samo 600 evra za Nikolasija, kakav lowball. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 (edited) To je samo pocetna plata i kao ugovorac na probno, ako se pokaze moze full part job sa platom kojom se dogovorimo posle :) Edited January 5, 2016 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 5, 2016 Author Report Share Posted January 5, 2016 (edited) Posla imam dosta da radim i da ucim tako da me ostale stvari me ne zanimaju.real animation ,third person in CS:GO gameplay ,ali jos uvek nemam uslove za to. Edited January 5, 2016 by Nikolasi Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 sv_cheats 1thirdperson Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 jebe ga prelaz sa - na _ 2 Quote zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 nikolasi promeni doktora pogresne ti bobe propisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Jel ovaj svestan da bi neko mogao dobiti srčani udar prilikom gledanja njegovih klipova?:) Quote Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 17, 2016 Author Report Share Posted January 17, 2016 Da li neko zna sta je to umetnost? Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 (edited) Objasni nam Rasho Edited January 17, 2016 by cyBhoneR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Prosto je neverovatno da su ljudi spremni da rade i za nepunih 5$ mesecno...kupovina odredjenog domena i hosta moze omoguciti totalnu invaziju novca na vas platni procesor zahvaljujuci IM kompanijama. We are always ready for new actions Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Nikolasi jel placas ti porez na dohodak ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Jel može taj platni procesor na Gigabyte ploču? Jes malo starija al mislim da ima odgovarajuće postolje i SATA3. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Ne placam,kada budem imao svoj razvojni tim onda ce da bude uplacivan radni staz developerima. heheh webmoney je webmoney...rusi ga vole vise od Putina. Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Ovo svi zapamtite sto cu vam sad reci. Konkurencija je nesto sto je naj gore sto postoji http://vfxserbia.com/2015/11/26/intervju-oliver-pavicevic-3d-programer/prvi postulat jevanđelja po nikoli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 18, 2016 Author Report Share Posted January 18, 2016 Ma..za nesto dobro treba uloziti mnogo truda i rada i potrebno je dosta vremena..jedni druge kopiraju.Te igrice svaka budala moze da pravi imajuci u vidu ko je ciljna grupa tj ko su zapravo gejmeri... Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 A ko su zapravo gejmeri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Pa gejmeri su #1 neprijatelji svakog developera, ne pratis thread 1 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosv Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 (edited) U nekima od ovih "anboksing" klipova, vidi se lepo na pocetku garantni listovi iz razlicitih Srpskih firmi, za presonus slusalice na primer u pitanju je Mitros Music (znam jer sam uzimao kod njih). Tako da, njemu ne salje niko iz inostranstva, moguce je da jednostavno ode do njih i kaze da mu treba za "anboksing" i oni mu pozajme na nekoliko dana. Ukoliko on KUPUJE ovo sve onda lik jednostavno ima para i to ne bi trebalo nikoga da zanima. E sad , sa obzirom na sve to i sumnjive okolnosti oko ovog lika, pazite se sta da kazem drugo, nemojte da vas scamuje. Edited January 20, 2016 by milosv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 U nekima od ovih "anboksing" klipova, vidi se lepo na pocetku garantni listovi iz razlicitih Srpskih firmi, za presonus slusalice na primer u pitanju je Mitros Music (znam jer sam uzimao kod njih). Tako da, njemu ne salje niko iz inostranstva, moguce je da jednostavno ode do njih i kaze da mu treba za "anboksing" i oni mu pozajme na nekoliko dana. Ukoliko on KUPUJE ovo sve onda lik jednostavno ima para i to ne bi trebalo nikoga da zanima. E sad , sa obzirom na sve to i sumnjive okolnosti oko ovog lika, pazite se sta da kazem drugo, nemojte da vas scamuje. Ja iskreno ne znam kome je palo na pamet da on uopste dobija stvari 4free,a vjerujem da njemu niko nece dati/pozajmiti stvari za unboxing video koji ima oko 100 pregleda. Jednostavno, "decko" ima para i kupuje. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosv Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 U nekima od ovih "anboksing" klipova, vidi se lepo na pocetku garantni listovi iz razlicitih Srpskih firmi, za presonus slusalice na primer u pitanju je Mitros Music (znam jer sam uzimao kod njih). Tako da, njemu ne salje niko iz inostranstva, moguce je da jednostavno ode do njih i kaze da mu treba za "anboksing" i oni mu pozajme na nekoliko dana. Ukoliko on KUPUJE ovo sve onda lik jednostavno ima para i to ne bi trebalo nikoga da zanima. E sad , sa obzirom na sve to i sumnjive okolnosti oko ovog lika, pazite se sta da kazem drugo, nemojte da vas scamuje. Ja iskreno ne znam kome je palo na pamet da on uopste dobija stvari 4free,a vjerujem da njemu niko nece dati/pozajmiti stvari za unboxing video koji ima oko 100 pregleda. Jednostavno, "decko" ima para i kupuje. Pa da, ali realno ako ima pare za ove komponente mogao je kao covek da kupi kameru i osvetljenje kako treba a ne da snima za kamerom od fiksnog telefona, da prica brze i malo zivahnije a ne kao da je pobio 20 ljudi pa uradio review. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graho.troll Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Pa brate zar nisi shvatio da je dečko bolestan? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosv Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Pa brate zar nisi shvatio da je dečko bolestan?Nekako mi je tesko da poverujem da postoji ovako nesto jednostavno, pa pokusavam da racionalizujem celu stvar...nista od toga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted January 25, 2016 Author Report Share Posted January 25, 2016 Pronadjite jedan iskusno postavljen detalj u videu koji sluzi za to da se u gejmeru koji bude gledao taj video nesto prelomi zbog cega bi presatao da igra igrice: Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE KRLE Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 jebiga malo si se zajebao oko gta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Nisam znao da je skraćenica od Vice City SA, evo idem da bacim kompjuter kroz prozor i odem na Tibet Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts