Jump to content

Šahovski velemajstor Peter Svidler je ljubitelj Hearthstonea


kruko

Recommended Posts

Poznato je da mnogi poznati igrači pokera, Magic the Gatheringa i drugih kartaških igara igraju Hearthstone. Neki od njih igraju iz zabave, dok su drugi već odavno izgradili svoje ime na Hearthstone pro sceni, poput Adrian “Lifecoach” Koya i Briana Kiblera.

Juče smo saznali da Hearthstone nije stran ni među čuvenim velemajstorima jedne od najstarijih strateških igara na svetu, šaha, što je svojevrsno priznanje Hearthstoneu, pogotovo ako se zna da šah često stavljaju kao kontra tas “čistog skilla” naspram igara sa random elementima. U pitanju je ruski velemajstor Peter Svidler, jedan od najboljih ruskih šahista srednje generacije, najpoznatiji po osvajanju turnira World Cup 2011, ali i po višestrukim timskim zlatnim medaljama na šahovskim olimpijadama. Tokom jedne od igračkih sesija za sajt chess24, oduševljeno je primetio da se jedan od izazivača zove Lord Jaraxxus, pa je počeo da citira njegove fraze iz Hearthstonea, a na kraju partije je rekao da igra Handlocka i da ima zlatnog Gul’dana warlocka. Bilo bi interesantno videti šahovske velemajstore kako igraju i razmišljaju tokom neke Hearthstone partije.

 

Pogledajte trenutak sa Jaraxxusom oko 24:30

 

 

The post Šahovski velemajstor Peter Svidler je ljubitelj Hearthstonea appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Edited by Савовски

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...