Popular Post alfa Posted April 10, 2016 Popular Post Report Share Posted April 10, 2016 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Sutra svi za ptaršija. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Da bog da zauvek bili na tom cetvrtom mestu, jebo te koliko su jadni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 jel si ih i ti cekao za pare kao i ja ? ligu sampiona da ne vide vise nikad a ne trofej :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Jesam i znao sam da ce primiti, imao sam osecaj kao da sam istu ovakvu utakmicu gledao bar jedno pet puta, luzeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 17, 2016 Report Share Posted April 17, 2016 Sutra svi za ptaršija.no 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 On je uvek bio radilica i šteta što su mu uzimali mesto razni Nasriji, Fernandinjououi i Navasi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 zadnje 3 utakmice 6 asistencija a 16 cini mi se od januara(ili 13) :Dsvakako za respekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 On je uvek bio radilica i šteta što su mu uzimali mesto razni Nasriji, Fernandinjououi i Navasi.a jbg sad :D Nije to bas tako kao sto pricate. Da je sazreo kao igrac, jeste (covek igra na najvisem nivou jos od 16te godine). Da je world class, nije. Drugo, kada je on u svom primeu dosao u Siti, konkurencija su mu bili Beriji i Rodveli, a ne ovi igraci koji su objektivno bolji od njega tehnicki (radnu etiku ima vrhunsku, to se uopste ne dovodi u pitanje). Plus nije ocigledno tip igraca koji ce biti u timu koji se bori za prvo mesto, a da ne pricamo i da je on covek utility man, bukvalno nema svoju poziciju vec deceniju. Mislim da je dobro sto je dobio kapitensku traku, on je taj tip igraca od kojeg to verovatno izvlaci dodatnih 10% od njega, ali i taj balon moze da se okrene. Meni je drago zbog njega jer je mega gotivac, ali mi je nepotreban taj hajp vagon. 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 gruju na skaj sport! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 (edited) "Spursi su drugim remijem u poslednja četiri meča napravili korak unazad u borbi za titulu, jer tri kola pre kraja zaostaju sedam bodova za liderom Lesterom" Slavlje polako moze da krene :D Edited April 25, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 da, kreće slavlje mnogobrojnih navijača Lestera na forumu! 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Krece slavlje ljubitelja fudbala na forumu, slazem se :) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Krece slavlje ljubitelja fudbala na forumu, slazem se :)sry, ali si napisao glupost, što bi ljubitelj fudbala morao da gotivi Lester? Igraju fin fudbal, to jeste, ali ništa sad specijalno da bih se popalio na njih. Svaka čast za sezonu, zasluženo su prvi, ali sad da sam ne znam kako hepi jer će uzeti, zabole me.Liverpulu ostaje sledeća sezona, lagano 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Engleska su Arapi, velika cetovrka, ogromne pare, svake godine se utrkuju ko ce vise da potrosi da novine pisu o tome a dresovi da se prodaju. To su sve giganti bankovnih racuna i super zvezda. A lester je dokaz da ne mora bas uvek sve tako, da to nije grarancija velikih uspeha. Malo su vratili veru u fudbal ljudima sirom sveta, hteo to neko da prizna ili ne :) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 a vlasnik lestera je siromah ? :) jeste da nije ulozio kao pojedini ali su oni sve samo ne siromasan klub... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Bolje Lester nego Man.Untd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Skoro pa isti tim koji se prosle sezone borio da ne ispadne sada je ubedljivo prvi. A ekipa im je treca od pozati po vrednosti u ligi. Vardi koji je pre par godina radio u fabrici dzema je sada medju najboljim strelcima. Taj neki rad... Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 (edited) Pardon nije bio tim nego vrednost kluba.http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/premier-leagues-richest-clubs-how-6293748 Sve jedno carevi su :D A velika cetvorka moze da ga duva na celu sa mrtvim unitedom. Edited April 27, 2016 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 ajd polako napusti forum, dok je vreme 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 27, 2016 Author Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 Lesterova titula romantika kao Gangulina pobeda u blokovima 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 27, 2016 Popular Post Report Share Posted April 27, 2016 Jebem ti tog osvajača PL kojeg je Arsenal nadigrao dva puta! 5 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Lester izdominiro sezonu, kome se ne svidja moze samo da sere u prazno :) Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Posto ih je Arsen dva puta cepio, titula je nasa! Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts