Jump to content

Forsen pobednik GEICO Brawl-a


kruko

Recommended Posts

Popularni švedski streamer Sebastian “Forsen” Fors osvojio je i drugu titulu u svojoj Hearthstone karijeri, nakon HTC Invitationala. Pobedio je na GEICO Brawl turniru održanom ovog vikenda u organizaciji One Nation of Gamers i pod pokroviteljstvom osiguravajuće kuće GEICO.

Format turnira bio je po uzoru na Challengestone turnire, osam igrača u bo5 plejofu, uz posebna pravila za sastavljanje deckova i bo7 finale. Kako je GEICO imao nekakv popust od 15% za osiguranje u vreme turnira, to se odrazilo i na pravila takmičenja, pa je svaki deck morao da se sastoji od karata koje na sebi imaju bar 2 primerka brojeva 1, 3, 5, i 15 i  kartu Nozdormu, te sva 3 decka morala su biti sastavljena za ukupno 15 minuta. Komplikovana i ne baš čista pravila, ali kako je sponzor turnira bio GEICO, nije im se imalo puno šta zameriti.

Na kraju su do finala dogurali Forsen i Brian Kibler, gde je pobedu ondeo Forsen ubedljivo sa 4-1, svojim agresivnim setom deckova, pošto Kibler nije uspeo da nastavi uspešan niz pobeda sa svojim Dragon deckovima i u finalu. Forsenu je pripalo 2000 dolara, dok je Kibler uzeo 1000 dolara. Iz ONOG-a su najavili da će biti još ovakvih Brawl turnira, samo se nadamo da će pravila sledeći put bili malo jasnija i zanimljivija.

Forsen.jpg?8ec759

The post Forsen pobednik GEICO Brawl-a appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Edited by Савовски

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...