Jump to content

Počela je julska Hearthstone sezona


kruko

Recommended Posts

Još jedan Hearthstone mesec je iza nas, nadamo se da ste ispunili svoje ciljeve u prethodnom mesecu i napredovali. Nekima je kao i uvek želja da se popnu koji rank više nego ranijih meseci, nekima da prvi put dođu do legend ranka, a najboljima je da se svakako bore za BlizzCon poene u nadi da će se kvalifikovati na najveći Hearthstone događaj u godini, BlizzCon svetski šampionat. Ukoliko ste došli bar do ranka 20, a verujemo da jeste, kao nagradu za prošli mesec dobili smo ovu sjajnu Night Elves pozadinu koju vidite ispod, a koja nosi ime po njihovom čuvenom glavnom gradu – Darnassus. Cardback nagrada za ovaj mesec i 16. zvaničnu Hearthstone sezonu nam takođe dolazi iz Kalimdora, ali ovog puta iz redova Horde, u pitanju su Darkspear trolovi. Kao i uvek, potrebno je samo da pređete magični rank 20 u toku jula, i Darkspear pozadina je vaša.

Inače, u prošlosti su se jedini put dve rasno vezane pozadine, jedana za drugom, pojavile kada nam je stigla ekspanzija Goblins vs Gnomes (jedan mesec za Gobline i drugi za Gnomove), tako da se nadamo da nam ove pozadine u stvari hintuju neku vrlo blisku najavu nove ekspanzije, vezanu za ove rase, ili možda čak i čitav Kalimdor.

 

 

Darnassus-Pozadina-Jun.jpg?8ec759

 

Darkspear-Cardback.jpg?8ec759

 

 

The post Počela je julska Hearthstone sezona appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Edited by Савовски

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...