Popular Post Astora Posted June 20, 2015 Popular Post Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Удружење Српских Бициклиста БИЦИКЛИСТИЧКИ КЛУБ "МТБ ДРУЖИНА" Рекреативна вожња Фрушкогорски Мени Вол.3 ДРАГИ ГОСТИ,БИЦИКЛИСТИ Позивамо Вас да, учествујете у ТРОДНЕВНОЈ промоцији брдског рекреативног бициклизма на Фрушкој гори и свечаном отварању „Мини Бициклистичког Парка“ у сарадњи са Општином Инђија. Програм26.06.2015(петак) •окупљање учесника од 14-20часова преко пута градског базена на локацији „Мини Бициклистички Парк“ •организован камп за све учеснике тродневне акције. •ДЈ Долке од 20часова •Око 20 часова вечера, свеже домаће кобасице по добро познатом рецепту Салета Хемуна, домаће пиво(Гера Сурови). план вожње 27.06.2015(субота) •уранак и доручак у 07:30часова у Мини Бициклистичком Парку-(кампу). •трошкове доручка сносиће Општина Инђија и БК „МТБ дружина“(Сендвич,Млади Сир,јогурт),(важи за оба дана) •за оне најмлађе учеснике (Воћни Јогурт) •10:00часова, свечано отварање Мини Бициклистичког Парка,затим полаѕак бициклиста ка оближњем селу Јарковци даље ка Фрушкој гори... •обилазак језера,извора,манастира... •код Манастира Крушедол, кратка пауѕа од 20-ак минута и кратко предавање о историји Манастира. •освежење(воће) •око 16часова ручак у Планинарском дому Стражилово •планирана вожња за први дан износиће око 40км •слободно време за одмор и припремање ѕа следећи дан... план вожње 28.06.2015(недеља) •доручак 08часова у Планинарском Дому Стражилово •полазак у вожњу око 10часова •други дан Фрушкогорског Мени-а, DownHill деонице (обилазак и промоција DownHill стазе коју је направио наш пријатељ Пера Грабеж) •обилазак бициклистичке стазе БК „МТБ Дружина“ у Чортановачкој шуми, као и планинарског дома „Козарица“ •око 16часова ручак у ресторану „Јовањица“ •после ручка назад до Мини Бајк Парка где завршавамо дводневну рекреативну вожњу „Фрушкогорски Мени“ Вол.3 •купање на градском базену •слободно време за вожњу у бајк парку У цену тродневног програма урачунат је доручак за суботу, ручак за оба дана као и вечера за први дан (петак) Ноћење првог дана(петак) у кампу „Мини Бициклистичког Парка“ Ноћење другог дана у „Планинарском дому Стражилово“ (цена ноћења 500РСД.) Пријаве за ноћење у планинарском дому до 18.06.2015. а плаћање ноћења на лицу места. Места за спавање у дому су ограничена (50места) Важне напомене: Организатор задржава право да иѕмени план вожње. Због успешне организације и благовремене пријаве јавног скупа потврдити учешће најкасније до 18.06.2015. године на email: mtbdruzina@gmail.com или на телефоне: Бранислав-064/129-87-40 Иван-060/740-7000 Милош-063/73-80-346 Цена овог тродневног Програма је 1000 РСД. Мајице 500дин (нису обавезне) Уплате на рачун (Ерсте банка) 340-32039477-60 Miloš Matijević Учесници су дужни да себи обезбеде: Шаторе, вреће за спавање, бициклистичку опрему, заштитну опрему, бицикло... Сви учесници учествују на сопствени ризик и својим учешћем усвајају овај Програм. Организатор не одговара за поступке учесника према себи или према другим лицима, као ни за евентуалну материјалну штету насталу током овог Програма. Организатор задржава право измене и допуне Програма, о чему ће благовремено обавестити учеснике. Мтб Дружина Da napomenem mi sve ovo pravimo volonterski. Opština nam je puno pomogla oko materijala i teške mehanizacije. Što se tiče klope i pića svaki dan po neko svrati i donese a uglavnom naš Predsednik Opštine Petar Filipovic naruči neku klopu. Ovo je verovatno jedini teren ovakvog tipa u Regionu ako ne i šire. Mi smo svakog dana dole od 9 sati ujutro pa dok se može raditi. Uvek neko svrati i pripomogne onoliko koliko može. I još jednom ovom prilikom ja a i moji drugari iz Motobajk društva Inđije vas pozivamo da učestvujete i da se oprobate u lepim adrenalinskim izazovima a da se razumemo, ima lepih spusteva na koje su se neki a ima ih malo usudili da oprobaju isti. =) Biće još fotografija. I samo još nešto da napomenem, staza se nalazi preko puta Gradskog bazena na putu prema Novom Sadu a tačno iza zoološkog vrta. ;) https://www.facebook.com/pages/Mtb-Dru%C5%BEina/937607749604074?fref=ts Edited June 20, 2015 by Astora 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Јел ово направљено у кратеру од оне ракете што је пала пре 2-3 године, или кад већ? Свака част на труду и реализацији! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 (edited) Svi ste dobrodošli sa vašim bajkovima. Svaki učesnik će takođe dobiti i majicu i samo je jako bitno da se na vreme prijavite na gore navedene brojeve telefona.. Hvala. Prijave za "Fruškogorski Meni" vol.3 do ponedeljka 22.06.2015godine. Mesta za spavanje u planinarskom domu Stražilovo, poprilično popunjena. Prijave za majice, takodje do ponedeljka. Pozdrav! Ja sam ovaj u žutoj majici a inače ovo je most koji smo danas pravili preko kojeg idete kada se spustite sa brda iza nas (nije ni malo naivno brdo) :) Eto ga brdo sa 4 staze za spuštanje. Poligon koji je predviđen za mlađe a mogu ga koristiti i stariji vozači, mostić, iza cik cak i iza toga još jedna uzbrdica. :) Edited June 20, 2015 by Astora 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 21, 2015 Author Report Share Posted June 21, 2015 Danas smo završili i most. Sutra je zadnji dan za prijavljvanje pa u slučaju da ste zainteresovani za učešće, pozovite. Od sutra pa do petka, finiširamo naše radove a u petak postavljamo šatore koji će biti u dvorištu Zoološkog vrta i veliko hvala čoveku koji živi u istom i održava isti. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 22, 2015 Author Report Share Posted June 22, 2015 https://www.facebook.com/events/1596489943961510/ Evo drugari i event, tu kada uđete skrol dole i ima video prezentacija. Nadam se da će vam se svideti. Uživajte. :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Ja tek danas video event na fb, tako da je sada kasno planirati bilo šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Ja tek danas video event na fb, tako da je sada kasno planirati bilo šta. Predsednik MTB družine je jutros na eventu objavio sledeće: Još jednom da podsetim, svi oni koji se nisu prijavili za dvodnevnu vožnju Fruškom gorom, prijave još danas i sutra! Vidimo se Pa eto, ko želi da učesvuje, ima priliku još danas i sutra. Još jednom brojevi telefona za prijavljivanje: Бранислав-064/129-87-40 Иван-060/740-7000 Милош-063/73-80-346Takođe da dodam da su nam dosta pomogli bajkeri iz Sremskih Karlovaca i Petrovaradina. :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 Drugari, radovi oko bajk parka su i definitivno gotovi. Teren smo danas završili. Trava je oko parka pokošena. Sutra od 10 časova pre podne će grupa mladih volontera kupiti smeće. Od Capriola smo dobili 2 bajka, jednu 29-ku i jednu 26-icu, oba bajka sa alu ramovima i veliko hvala njima. U petak se postavljaju šatori i u subotu je svečano otvaranje. Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, ima još jako, jako malo mesta pa vas ovim putem pozivam da rezervišete svoje mesto i učestvujete u otvaranju najvećeg bajk parka ovog tipa u Srbiji, ako ne i šire. Imamo samo malih problema sa pojedinim mladim vozačima kroserica koji šlajfovanjem svojih guma na našim a i vašim poligonima stvaraju velike probleme. Radnici iz Panić gradnje dolaze svakodnevno svojim valjkovima da peglaju teren i na taj način se borimo sa njima trenutno, dok ne vidimo neko trajno rešenje. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 23, 2015 Author Report Share Posted June 23, 2015 I od malopre još jedan ogroman poklon najmladjima od Capriolo Subotica. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Konačan izgled majice. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted June 24, 2015 Popular Post Report Share Posted June 24, 2015 NEMAM GDEEEE LICNA KARTA, PRAZNA JEEEEE... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 (edited) Ћирилица, природа, добра крка. Овај полигон, цела акција. Свака част још једном. Требало је за ово и времена и труда и идеје и срца. Браво! Завидим вам! You have reached your quota of positive votes for the day Edited June 24, 2015 by brue 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Ћирилица, природа, добра крка. Овај полигон, цела акција. Свака част још једном. Требало је за ово и времена и труда и идеје и срца. Браво! Завидим вам! Hvala puno. Znače ove reči. Bajk park će biti otvoren 24 časa, besplatan je za sve posetioce i tako će ostati zauvek. Danas smo očistili svo smeće, svo granje uklonili i do petka će se ići u kontrolu čisto da se vidi da li je sve u redu. Svi ste naravno dobrodošli, ne morate se najavljivati nikome ako budete dolazili nakon otvaranja. Jednostavno banite. :) Takođe bih ovom prilikom hteo da kažem da će na poligonu za najmlađe biti postavljeni saobraćajni znakovi kako bi se najmlađi vozači bajkova na bezbednom mestu mogli upoznavati sa pravilima saobraćaja 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 24, 2015 Author Report Share Posted June 24, 2015 Ne bih da se hvalim ali sabio sam ovaj dan. Motorka slaba, a oko stuba prostora jako malo za kretanje.https://www.facebook.com/100008916216638/videos/1445586562415204/?permPage=1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 25, 2015 Author Report Share Posted June 25, 2015 Drugari, u slučaju da neko od vas iz Beograda dolazi na otvaranje u subotu, neka se javi Lakiju u vezi slanja 2 majice quake 3 i meni da preuzmem to i da predam pare. Hvala. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 (edited) Najmlađi učesnici dobili na poklon biciklove. Poligon za najmlađe da na bezbedan način uče pravila saobraćaja. Ozbiljniji poligon sa spustevima. Otvaranje Bajk parka i učesnici vožnje od Inđije do Doma planinara na Stražilovu. Juče smo nakon otvaranja Bajk parka krenuli u vožnju od Inđije do Doma planinara na Stražilovu. Išli smo letnjim putem, Inđija-Maradik-Krušedol i Manastir, odatle uspon do bombardovanog tornja a tu nas je čekalo voće (banane i pomorandže), magnezijum. Od tornja neki od nas smo išli na čuvenu "Perinu stazu", staza sa skakaonicama, Brankov grob, od Brankovog groba po meni najteži uspon od preko 1000 metara bajkom do Doma planinara. Tu nas je dočekao vrhunski skuvan pasulj sa kobajom, svinjskim butom i slaninicom, sokovima, pivom i magnezijumom. =) Ja moram da priznam da su me grčevi ubijali ali sam se lavovski borio da izvezem stazu. Danas povratak i vožnja u Inđiji u parku. Bajk park je svečano juče otvoren i može se koristiti potpuno besplatno 24 časa dnevno. Kasnije će biti još fotki kao i video otvaranja parka i same vožnje do Doma. Juče smo ukupno prešli 45 km. Edited June 28, 2015 by Astora 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 28, 2015 Author Report Share Posted June 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ab-WoBaYIYQ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts