Jump to content

Završnica NVIDIA Pro/AM lige


kruko

Recommended Posts

Danas i sledeće srede igraju se završni mečevi NVIDIA Pro/AM lige, čiji je prvi deo lige trajao predhodnih 60-ak dana. Sa jedne strane, 16 pozvanih pro igrača je u tom periodu igralo mečeve revijalne prirode, čija je svrha bila određivanje pozicija u “nosioci” delu bracketa. Sa druge strane, preko 16 000 (!) igrača je u učestvovalo u open swiss formatu koji je isto tako trajao 8 nedelja, i odatle je 16 najboljih igrača dobilo priliku da učestvuje na završnom plejof događaju. Nagradni fond je 25 000 dolara i 230 BlizzCon poena, a svi učesnici završnice će dobiti i Nvidia Shield tablet na poklon.

Danas se igraju mečevi 1/16 i 1/8 finala, dok nas sledeće srede očekuju top 8 mečevi. Komentatori su Dan “Frodan” Chou and Marcin “Gnimsh” Filipowicz, a turnir će se prenositi na Nvidia Twitch kanalu http://www.twitch.tv/nvidia . Mečevi se igraju u conquest bo5 formatu, a plejof će biti double-elimination. Bracket možete pratiti OVDE .

 

 

 

The post Završnica NVIDIA Pro/AM lige appeared first on KlanRUR.



Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...